zaboravila sam napisat da je crp 0.
moram priznat da mi gripa nije pala na pamet. da li sa gripom isto ide ovaj niski crp?
moram priznat da sam citajuci svasta po internetu (vezano za niske leukocite) se dobro ispredpadala.
jos da napomenem da ih je u vrticu prosli tjedan od 25 djece bilo samo 9, tako da se nadam da je u pitanju ipak viroza ili gripa a ne nesto ozbiljnije.
evo kontrolirali smo danas ponovo leukocite(nakon 3 dana) i narasli su na 4.5....![]()
Ja bih savet,preporuku,misljenje dok ne odem kod lekara u ponedeljak..
Porodila sam se pre cetriri meseca.Prvu menstruaciju sam dobila pre dva meseca i imala je dva puta do sad..Bile su normalnog intenziteta i trajanja..Trecu je trebalo da dobijem 20tog ovog meseca,znaci danas je 32DC i jos nista..Nikad nisam imala problema sa ciklusima,ni posle prvog poroda..Jedino sto sam u periodu pre obe trudnoce po nekoliko meseci imala spottting,ali nisam radila hormone..Dr mi rece da nema potrebe :/..Vec sedmicu me blago bole krsta i donji deo stomaka,bas kao da cu da dobijem svakog trena..Ali nista..Inace sam razdrazljiva,nervozna i cesto pospana,pa i bezvoljna..
I -od pre cetiri dana uvecana mi je zlezda na vratu,sa desne strane i blago me boli na dodir..Moze li to biti povezano?O cemu se moze raditi?Hormoni?Stitnjaca?
Iskljucivo dojim..
Hvala unapred![]()
Posljednje uređivanje od botabal : 26.02.2011. at 09:50