-
da se samo na sekundu vratim na AD...da sam ovaj članak pročitala prije godinu dana kad sam morala početi koristiti AD...stvarno neznam kako bi reagirala i na koji bi to način utjecvalo na mene u tom trenutku... http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2213
Bakterija Salmonella i aflatokisni – snažni, toksični, kancerogeni, mutageni, imunosupresivni agenti koje proizvodi jedna vrsta Aspergilus gljivice, redovno se pronalaze u komercijalnim dojenačkim formulama, kao i Enterobakterija sakazakii - uništavajući patogeni uzročnik koji se prenosi hranom i koji može uzrokovati sepsu (prekomjerna bakterijska infekcija krvnog toka), meningitis (upala moždane ovojnice) i nekrotizirajući enterokolitis (ozbiljna infekcija i upala tankog i debelog crijeva) u novorođenčadi..
Prilikom pakiranja dojenačke formule moguće je da dođe do onečišćenja iste česticama slomljenog stakla i metala, kao i industrijskim kemikalijama poput ftalata i bisfenola A (oba su kancerogeni) i, od nedavno, sastojkom koji se koristi pri pakiranju, izopropil tioksantonom (ITX), još jednim od mogućih kancerogena.
Dojenačke formule mogu također sadržavati prekomjerne razine otrova ili teških metala, uključujući i aluminij, mangan, kadmij i olovo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma