Pokazuje rezultate 1 do 50 od 257

Tema: Ukradeno ili krivo obraČunato?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Imala sam ukupnu vrijednost 727 kn i 29 komada. Prodano je 407 kn, a vraćeno par komada robice ukupno 85 kn.Nije teško za izračunat da vrijednost koja nedostaje nije mala, a sad sam još više u šoku kad čitam da je i drugima isto falilo dosta novca.
    Svjesna sam da se može dogoditi krađa, i uvijek računam na to, ali krađa u vrijednosti cca 200 kn mi je zaista pretjerana.
    Na rasprodaji sam od prvog dana, i kao što je apri navela radim kad mogu kao volonter,ali ipak sam baš jako razočarana danas.
    Znam da se krađe ne mogu izbjeći,ali eto. To što sam tražila ponovnu kontrolu znači samo to da se nadam ipak da se ovo možda "slučajno" dogodilo... jer sam stvarno ostala totalno šokirana kad mi je muž donio kovertu i robicu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj stella prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam ukupnu vrijednost 727 kn i 29 komada. Prodano je 407 kn, a vraćeno par komada robice ukupno 85 kn.Nije teško za izračunat da vrijednost koja nedostaje nije mala, a sad sam još više u šoku kad čitam da je i drugima isto falilo dosta novca.
    Svjesna sam da se može dogoditi krađa, i uvijek računam na to, ali krađa u vrijednosti cca 200 kn mi je zaista pretjerana.
    Na rasprodaji sam od prvog dana, i kao što je apri navela radim kad mogu kao volonter,ali ipak sam baš jako razočarana danas.
    Znam da se krađe ne mogu izbjeći,ali eto. To što sam tražila ponovnu kontrolu znači samo to da se nadam ipak da se ovo možda "slučajno" dogodilo... jer sam stvarno ostala totalno šokirana kad mi je muž donio kovertu i robicu.
    Nije mi jasno, ako ti je bruto cifra 727 kuna, a isplaćeno na ruke 407 kuna, koliko piše da je donacija od 30%?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi jasno, ako ti je bruto cifra 727 kuna, a isplaćeno na ruke 407 kuna, koliko piše da je donacija od 30%?
    Cathy, ja kad sam donijela robu bilo je 727 kn, prodano je 407 kn, meni vraćeno 5 komada vrijednosti 87 kn. Za donaciju je dobro izračunato,ali omjer prodane robe i vraćene je velika, u kunama je to 233 kn razlike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •