Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Oprostite,može li mi tko pomoći neznam baš još sve skraćenice.Ovako bila sam na insem. 02.02. koja nije uspjela kad sam javila dr.,odgovorio mi je da se naručim za AIN. što bi to značilo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj lannna prvotno napisa Vidi poruku
    Oprostite,može li mi tko pomoći neznam baš još sve skraćenice.Ovako bila sam na insem. 02.02. koja nije uspjela kad sam javila dr.,odgovorio mi je da se naručim za AIN. što bi to značilo
    Vjerojatno si krivo čula. Rekao je za aih, a to ti je inseminacija.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ništa se ne sekiraj. Vidim da si nova pa malo prođi po forumu, naći ćeš puno korisnih stvari koje te zanimaju. Nikad ti neće biti sve jasno, ali vjerujem da ćeš se snaći. Žao mi je zbog neuspjelog aih-a. Bit će bolje drugi put. Malo kome uspije od prve.

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

AIN ti je njihova ambulanta...sad sam išla provjeriti na onaj njihov papir...uvijek mi piše : kontrola s nalazima u AIN...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tina2701 prvotno napisa Vidi poruku
    AIN ti je njihova ambulanta...sad sam išla provjeriti na onaj njihov papir...uvijek mi piše : kontrola s nalazima u AIN...
    Ups. Šta se ja trpam, a nemam pojma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •