drage moje supatnice, kolegice, prijateljice... ne znamo se, ali toliko toga znam o vama da mi se čini ko da se znamo već dugo, dugo. Ja čitam o tome šta imate za reć, čitam i o vama, pa je došlo vrime da skupin hrabrost i pridružim vam se na ovome cyber nebu ili kako se to već kaže. Za početak predstavljanja (ne znan stavit potpis, neće više od 2 reda da prihvati...) i šta je najvažnije, to su godine i dijagnoze! E pa, mm i ja smo 78. godište i nemamo nikakve dijagnoze (piše dr. P muški faktor, ali ta astheno. je bila i prošla), a 5 godina smo u braku i neće roda na naša vrata, pa neće... Nakon 5 x AIH u Cita, 2 prirodna IVF/ICSI na Firule (sve 0 bodova), 2011. je za nas počela polustimuliranim postupkom opet u Cita. Obavili smo sve pripremne radnje (Femare i Menopure), dobili 10 jajnih stanica, transferirali nam 2 osmostanične (6 js zamrzli ) i sad čekamo betu 25.02. Sve ću pisat; o strahovima, bolovima, raznoraznim simptomima i halucinacijama i leptirićima u stomaku od neizvjesnosti i uzbuđenja. Alaj san se raspisala. Ja mislin da je dosta za prvi put. E, i hvala vam na svim informacijama kojima ste me filale sve ove godine, pomogle su puno.