eva133 draga- ne može kišiti zauvijek!
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za super folikuliće!!!
eva133 draga- ne može kišiti zauvijek!
ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za super folikuliće!!!
eva133, zao mi je...
i ja mogu s liste dolje... beta 0, a i usput i 1 dc...![]()
budemo vidili kad dalje...
Potpisujem i dodajem:
Vala, bravo za stav o doktoru, jer ni oni nisu svemogući, kako god mi mislili (tijelo je samo naše i nikad neznaš kako će reagirati).
Eva, žao mi je, ali vidim da si opet "online! pa hrabro naprijed!
Zeena, žao mi je, sad samo odtuguj pa opet u nove pobjede!
Ružo draga, da nas fino iznenadiš!
Svima veliki![]()
eva133 i zeena žao mi je![]()
Vala nemoj se ljutiti ako netko nema u potpunosti pozitivno mišljenje o Alebiću... forum je primjer demokracije i svatko ima pravo reći svoje mišljenje.... ja znam da ti treba utjeha i da te netko ohrabri ali ne možeš biti ljuta kada to tako ne bude
Nisam kod Alebića ali i meni je sada bila povećana doza gonale na 3 dnevno kada su mi u jednom trenu stali i nastavili su nakon toga super.. dobila sam na kraju 6 stanica, od 3 odabrane su se sve 3 oplodile... tako da polako i duboko disati...i ja sam bila u komi kada su stali ali me doc uvjerio da će to sve biti ok...
X plus toga: i sama sam bila kod Alebića pa ne lupam bezveze
potpis i na ovo!
Vala, želim ti uspjeh, a o tome zašto ja nemam povjerenja u tvog liječnika, pa čak ni cijeli tim na VV, dosta se već pisalo, a ako te zanima mogu i tebi objasniti na pp da ne zachatavam ovdje!
Joj zeena, jako mi je žao to čuti. Možda i ovaj ciklus možeš iskoristiti za neki prirodnjak
.
ma znala sam ja odpocetka da nista od ovoga... bilo bi to preveliko cudo...
a kaj se prirodnjaka tice, ne znam budem vidila... po svemu sudeci bi mi onda punkcija pala taman na rodendan pa si bas ne zelim to...![]()
a jednom mora uspjeti...![]()
pa sad malo gledam za imsi metodu posto nam je spermiogram u komi... di se ona uopce radi osim u austriji i splitu?
Cito. Imaš teratozoo u dg + više neuspjelih IVFova pa mislim da bi bilo dobro da se više o tome informiraš. Nešto smo pisale na pdf DNK fragmentacija spermija. Uz sve što sam sama pročitala u online dostupnoj stručnoj literaturi još nmam formirano mišljenje da li djeluje ili je samo prodavanje magle.
Zeena :![]()
Gala, koji dio mog posta si ti shvatila kao blaćenje?
Nisam nikog prozvala. Govorim općenito jer je po raznoraznim forumima počelo linčovanje nejavnih osoba imenom i prezimenom. Opet se pokazalo da je RH od svega što je mogla dobiti demokracijom uzela ono što joj najmanje treba.
Forume možda čitaju i nečija djeca pa im ne bi bilo drago ovako nešto pročitati. Neko bi se zapitao kako svaka od nas radi svoj posao kad smo za vrijeme radnog vremena na Roda Forumu. Apeliram na korištenje inicijala barem. Tržište MPO u Hrvatskoj više nije malo pa ko voli nek izvoli. Ni ja se više ne liječim na VV iz svojih razloga za koje ne smatram da su apsolutna istina.
i ja imam svoje razloge zašto više nisam na VV-u, i to trudnoći usprkos i to baš kod navedenog liječnika.
moje je mišljenje da pišemo o tome preko pp-a. i ne mislim da je trudnoća ili ne-trudnoća uopće razlog odustajanja od pojedine klinike, po meni se tu više radi o pristupu, hodogramu liječenja, internih procedura koje naprosto trebaju slijediti prirodu potpomognute oplodnje, multidiscipliniranosti s drugim granama ginekologije, ma puno je toga ... ja uvijek polazim od toga da nam nitko ne može dati garanciju za uspjeh, pa se nekako uvijek naježim kad čujem "embrij je savršen, bit će to zasigurno trudnoća", da tako karikiram...
Usput, nisam više čekalica bete, sad sam čekalica novog stimuliranog postupka u travnju.
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 23.02.2011. at 13:06
crvenkapica77 nisam radila test jer su cure jučer radile test koji im je pokazao - a beta je pokazala suprotno.ujutro vadim betu pa ćemo znat sigurno.
Iako sam maloprije pisala da sam protiv javnog linčovanja moram reći da mi osnovni razlog odlaska sa VV nisu na dr ni embriolog već opći stav stiktnog pridržavanja zakonu za što nisam dobila dojam u drugim MPO kućama. Dakle nije apsolutna istina već moj dojam. Al da je L (embriologica) imala dobre rezultate to stoji. Ne znam koliko je onaj drugi L tu ključan, svejedno skidam kapu.
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 23.02.2011. at 13:07
Malo smo OT...
ValaMala to su detalji koje možeš sa curama kometirati na temi Potpomognuta na VV. Pojedinačne teme po klinikama postoje upravo za takve rasprave, mišljenja, savjete...
andream, žao mi je
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da će se braco ili seka (može i oboje) zadržati i rasti u maminoj buši od travnja![]()
zeena i andream, jako i je žao cure
Baš je puno loših vijesti u zadnja dva dana![]()
Evo i mene, beta 21.1. skromna, ali idemo dalje, u ponedjeljak opet vadim pa ćemo vidjet!!!
Eva, Zeena i Andream žao mi je
ruža82 ~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
ma curke kakva žalost, sutra je novi dan, moj jubilarac od rođendana i idemo u nove pobjede. Nećemo odustati i to je najbitnije u cijeloj priči. Evo upravo sam naručila borbeni komplet Lh testova, pa nek nam se nađe u ovih mjesec-dva opuštanja
Ruža, ~~~~~~~~ za dobar ishod.
Svima ~~~~~~~~~ od nas.
Eva 133
Zeena
Ruza~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u ponedjeljak
Ružo, vibrice da se beta od sada samo deblja i deblja i deblja!
Eva, zeena, andream, žao mi je cure i grlim vas jako. Idemo dalje, nema predavanja. Ovo je samo još jedan korak bliže cilju
Što se tiče mojeg ranijeg komentara, nema nikakvog vrijeđanja. Volim kada razgovaramo argumentirano, a istina je da smo tu temu doista pretresle već na VV podforumu i nije potrebno dalje o tome govoriti. Ono što me zasmetalo je komentar "Valjda TAJ dr. Alebić zna što radi!" jer mislim da je neprimjeren.
Upoznata sam sa raznim stavovima o mojoj klinici i doktoru, no ovdje je jako puno cura i svaka od nas ima ovakav ili onakav stav o nekom liječniku. Kao primjer, kad sam razmišljala o prelasku u Petrovu (nakon što je moj dr. L. otišao s VV), dobila sam na pp čak nekoliko poruka o tome zašto ne bih trebala prijeći, a onda upozorenja na određene doktore tamo i tako to. Sve je to vrlo individualno. Doista poštujem bilo čije mišljenje i rado ću ga čuti, dok je izrečeno argumentirano.
Bebel, sori, nisam znala da ćemo se raspisati o ovome, slažem se, teme koje spadaju na klinike trebaju tamo i biti. Pec, pec, neću više...![]()
eva,zeena,andream
ruža82~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pon
vedre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
ja fakat kužim da si usred postupka i da trebaš pozitivu, ali isto tako mislim da treba biti realan, racionalan i svjestan svih scenarija. možda moj izbor riječi nije bio najsretniji, ali da ne znam o čemu govorim šutila bih. ako (kad objaviš pozitivnu betu što ti stvarno želim) poželiš čuti zašto sam tako reagirala, rado ću ti objasniti.
ksena28, thanks, ali puno je o tome pisano već na VV, tako da nema potrebe za dodatnim pojašnjenjima. Hvala ti za lijepe želje, neka ti se riječi pozlate![]()
Seka 35 mislim na tebe i nadam se da ces nas sutra obradovati sa velikom betom![]()
eva, zeena, andream žao mi je curke
ruža da se beta pokrene u pravom smjeru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
evo kafe je gotovo....još jedno jutro pikanja također
eva zeena i andream jedan veliki
ružo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za pon![]()
Ja se ponadala da će mojabiti prva jutros, al neka bude onda dupla..
hvala svim curama na podršci
~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice bilo čega
Ružo82 ~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
Vedre ~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu
zeena,andream i eva
Meni sutra transfer-može cure,malo dobrih vibrica.
I naravno svima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()