seka čestitam![]()
seka čestitam![]()
Seka suuuuper, čestitam!!!!!!!!!!!![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću
.
seka35, suuuuper~~~~~~~~~~~~~~za dalje!
amyx draga, jako se veselim zbog vas!
vedre,~~~~~~~~~~za tvoju pozitivnu betu!
puno lijepih vijesti na forumu u ovih par dana,~~~~~~~~~~~~~~~~za nastavak u istom ritmu!
charlie,~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijep razvoj događaja u labu
andream, sretan rođendan!
Lua,~~~~~~~~~~~~~za cito (čitaj: dobitni) transfer
svima, u niskom startu,~~~~~~~~~~~~za +, velike bete
našim trudnicama, ~~~~~~~~~~~~~nek bebice lijepo rastu
![]()
Seka!!!
Vedre,nadamo se još jednoj trudnici!!!
Amyx bravo za betu!!!
Seka: ludilo...moram opet skakti:-
Želim ti mirnu i zdravu trudnoću.
Vedre: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo, bravo seka35!![]()
Jako mi je drago sto ti je uspjelo kod Resa, cestitam od srca i zelim ti urednu trudnocu!
A sto se ponavljanja bete tice, ja bih ti ipak savjetovala da je ponovis, jer pravilno duplanje bete u tako ranoj fazi vec odmah na pocetku prilicno dobro ukazuje na daljnji tijek trudnoce.![]()
seka bravo, čestitam! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću!( ja bi isto ponovila betu, točno tak kak ti Aurora kaže)
andream sretan,presretan ti jubilarac!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
Seka, čestitam!
Vedre?
Andream, sretan rođendan!
Ja sam sutra na 1. folikulometriji za 5. AIH!
evo kod vedre ni ovaj put ništa beta 1.2. ništa drage moje tribamo skupit snagu i ić dalje.odmah zovem dr za postupak i nadam se da ću krenit za par dana kad dobijem.nemam vrimena za suze... ipak je moj AMH 1.4,a koka od 32god.
ma moram i seki i ovde čestitat.draga uživaj.
seka čestitam od srca.I ja bih ponovila betu, moja prva beta je bila 201 približna tvojoj i u mb su mi rekli da uradim još jednu a druga je bila 710.
amyx bravo draga za prekrasno duplanje.![]()
A da kod nas je bila i druga mrvica malo se kasnije implatirala ali nije bila dovoljno jaka da ostane mamai i tati.![]()
Andream sretan rođendan!!
Seka ma super je beta!!! Čestitam!!
Vedreza dalje~~~~~~~~~~~~~~~~
Lua~~~~~~~~~~~~~~
Jao kako krasne vijesti! Amyx beta je mrak! Seka, čestitam od srca, skačem od sreće zbog tebe!!
Vedre, baš kao što si rekla, odmah dalje i nema posustajanja. Curke, svima vibrice za sve!
Vedre, žao mi je...![]()
cure puno vam fala.
seka "odmori se; zaslužila si"
ja već imam termin u petak pa da vidimo šta i kako dalje
Seka 35znala sam,bas sam imala osjecaj da ce biti super beta.Zelim ti mirnu trudnocu,uzivaj draga zasluzila si
Vedreodmori se malo pa u nove pobjede,nisi sama,pun nas forum ''ponavljaca''
![]()
Seka, čestitam na lijepoj brojčici.
Vedre, idemo dalje, kako meni danas reče sestra iz Vg kad sam javila negativan test. Zato vibram ~~~~~~~~~ za dalje.
β = 0
lily ,bas mi zao ,ali ne predavati se ,naprijed!
Lilly, tako mi je žao, znam kako je dugo i teško čekati betu, toliko nade i čežnje, a onda takva tuga i razočaranje. Ali nemoj posustati, idemo svi skupa dalje
Sve znam, ali nisam pojma imala da je to tako tesko. Mislila sam da sam bila cesto tuzna u zivotu, ali sad vidim da nikad zapravo nisam bila tuzna do sada.
Hvala na utjehi. Svima koje cekate zelim da docekate sretne vijesti.
ValaMala, vidim uskoro punkcijaNadam se da nece boljeti i drzim fige za uspjeh u labu!
I dalje sam uvjerena da cete ovog puta uspjeti.....
lily, vedre
ruža82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
seka35 čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude školski do kraja![]()
amyx, odlična beta
Sali, linaxx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike ß sutra
Lua, ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
andream, dok još nije kasno, SRETAN TI JUBILARNI ROĐENDAN !
Svima koje sam (nenamjerno) izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba, poslužite se !!!![]()
vedre, lily
seka , amyx![]()
sekačestitam!!
tužnicama jedan veliki
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da, mjesec dana pauze pa u aprilu idemo po pingvinkice......
Seka![]()
Lily i vedrežao mi je
Andeam (malo kasnim ali kada nekome nešto lijepo želiš nikada nije kasno) sretan ročkas i ~~~~~~~~~~~~~
Ružo ja čekam tvoje kafei šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
seka35, ma svakako ponovi betu, ako ćeš biti mirnija, meni je beta bila 10-ti dan nakon et ( koji je bio treći dan) 342,2. Reš mi isto rekao da ne treba ponavljati, a za dva tjedna na uzv, sjećam se da sam čak i mislila ponoviti betu, ali sam tu subotu radila i nisam stigla, tako da je ostalo na tome...Bit će sve super, sad samo polako, meni je bilo teže čekanje prvog uzv ( otkucaja srčeka), nego bete, ali preživjeli smo i to sad lupkamo mamicu po cjele dane.
evo uz toplu kavicu sve vas skupa pozdravljam.
~~~~~~~~~ za sve, pogotovo za cure koje čeka lijepih devet mjeseci, ali i za cure koje ovih dana nisu dočekale tako lijepe vijesti.
andream, hvala na kavi
seka, mirnije se čeka UZV kad se vidi lijepo duplanje bete
linax, kad će biti nalaz (pozitivne) bete, do tad~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro svima!
Tužnicamai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za slijedeće postupke neka budu dobitni sa prekrasnim betama!
seka35 čestitam!!
Ja jučer obavila 1uzv, vidi se jedna gest.vrečica od 1cm smiještena lijepo u maternici. Kaže moja prim.gin. da sve izgleda odlično što se trudnoće tiće, ali zato mi jajnici izgledaju kao ementaler! Nismo ni brojali sve ciste, ali imam ih preko 10. Baš me briga, sve će to doči na svoje samo nek se moja beba lijepo razvija i neka nam do 7.3. kad idemo ponovo na uzv zakuca srčeko da se čuje kao Big Ben!!