Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Trudnoca-rizici-deformacije-ciste-prekid trudnoce

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Reyna prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Ne znam jesam li na dobrom topic-u, ali molim vas malu pomoć, mišljenje, savjet... U strahu sam jer sam prvi put u ovakvoj situaciji...
    Danas sam točno 7 tj. trudna. Bila sam jučer na prvom pregledu i ovo je bio nalaz privatne gin: GV=14x8, EO 14mm, bez KČS, ne prikazuje se ŽV.
    Imam i hematom radi kojeg uzimam Duphaston.
    Radila sam betaHCG, jučer je iznosio 5272, a sutra moram na drugi. (Soc. gin mi je rekla da je beta ohrabrujući)
    Šta ustvari ovo sve može značiti, trebam li se bojati?
    Jel imao netko slično iskustvo? Hvala puno unaprijed....
    Draga Reyna,
    mislim da nema razloga za zabrinutost, obzirom da si 'malo' trudna prerani odlazak na UZV moze rezultirati time da nema srcane akcije jer je jednostavno prerano. Obzirom na vrijednost bete trudnoca je tu i zato je ginekologica rekla da je vrijednost ohrabrujuca, danas na novom mjerenju bi trebala biti jos veca.
    Hematom je vrlo cesta stvar u trudnoci jer naime kada dolazi do ugnjezdenja oplodenog jajasca u stijenku maternice vrlo cesto u tom ugnjezdenju naidu na krvnu zilu i tako nastane hematom, ima na forumu puno primjera trudnoca koje su pocele sa hematomom i odrzale se bez problema.

Iskustvo slicno tvojem ima puno nas koje odemo na pregled prerano, a jos k tome imamo duze cikluse ili nam ovulacija nije bas po standardu 14. dan ciklusa

Ne znam jesi vec bila na vadenju krvi, ali drzim ti fige za dobru vrijednost bete i da na slijedecem UZV srceko bude kucalo sve u 16

Javi kako je proslo!

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Reyna,
    mislim da nema razloga za zabrinutost, obzirom da si 'malo' trudna prerani odlazak na UZV moze rezultirati time da nema srcane akcije jer je jednostavno prerano. Obzirom na vrijednost bete trudnoca je tu i zato je ginekologica rekla da je vrijednost ohrabrujuca, danas na novom mjerenju bi trebala biti jos veca.
    Hematom je vrlo cesta stvar u trudnoci jer naime kada dolazi do ugnjezdenja oplodenog jajasca u stijenku maternice vrlo cesto u tom ugnjezdenju naidu na krvnu zilu i tako nastane hematom, ima na forumu puno primjera trudnoca koje su pocele sa hematomom i odrzale se bez problema.

Iskustvo slicno tvojem ima puno nas koje odemo na pregled prerano, a jos k tome imamo duze cikluse ili nam ovulacija nije bas po standardu 14. dan ciklusa

Ne znam jesi vec bila na vadenju krvi, ali drzim ti fige za dobru vrijednost bete i da na slijedecem UZV srceko bude kucalo sve u 16

Javi kako je proslo!

Draga Srecice,
    hvala ti na ohrabrujućem odgovoru koji sam odmah pročitala, ali sam čekala novosti da odgovorim.
    Beta je narasla, s 5272 na 7895! Možda nije baš duplo, ali važno je da raste, kaj ne?
    Što se tiče hematoma, za sad mi ne radi probleme (nemam krvarenja) i nadam se da će sa Duphastonom proći...
    Iskreno se nadam da sam samo prerano otišla na UZV (ciklusi su mi inače od 25-30 dana) i da će u utorak sve biti drukčije- i kako ti veliš, da će srčeko kucati sve u 16! (hvala na lijepim željama, drž' fige)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •