Pokazuje rezultate 1 do 50 od 285

Tema: Oglasna ploča-tražim osobu za čuvanje djeteta/djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

imamo curicu koja u 9 mjesec kreće u školu. trebat će nam pouzdana osoba za odvođenje/dovođenje djeteta u/iz škole te čuvanje djeteta dok ne dođemo sa posla. nisam još sigurna za satnicu jer ne znam kakav će raspored biti u školi ali najvjerojatnije će nam trebati jedan tjedan 5 sati dnevno tj. od 11-16 sati (kad je škola ujutro) a drugi tjedan nekih 7 sati od 6,30-13,30 (kad je škola popodne). živimo u splitu, u centru i škola je nekih 300-400 m udaljena od kuće. također me zanimaju i cijene ovih usluga.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lana74 prvotno napisa Vidi poruku
    imamo curicu koja u 9 mjesec kreće u školu. trebat će nam pouzdana osoba za odvođenje/dovođenje djeteta u/iz škole te čuvanje djeteta dok ne dođemo sa posla. nisam još sigurna za satnicu jer ne znam kakav će raspored biti u školi ali najvjerojatnije će nam trebati jedan tjedan 5 sati dnevno tj. od 11-16 sati (kad je škola ujutro) a drugi tjedan nekih 7 sati od 6,30-13,30 (kad je škola popodne). živimo u splitu, u centru i škola je nekih 300-400 m udaljena od kuće. također me zanimaju i cijene ovih usluga.
    ponavljam oglas jer još tražimo............

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •