Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Upisi u 1. razred - šk.g. 2011 /2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije tanja...
    tako je bilo i prošle godine. I mi smo prošle godine dobili Lovrinu procjenu negdje krajem trećeg mjeseca.
    Naručivanje za pregled kod dr. mogli smo napraviti tek od 1.4.
    sve ćeš stići.
    tanja je u pravu. u zagrebu nije bilo tako prošle godine.
    lani (i godinama ranije) se procjena psihofizičke spremnosti za polazak u 1. razred obavljala u razdoblju od 1. travnja do 1. lipnja. formalni upisi su bili početkom lipnja.
    ove godine je sve pomaknuto 1 mjesec ranije; dakle testiranja su u razdoblju od 1. ožujka do 5. svibnja, a upisi 5. 6. i 7. svibnja.

vjerujem da će se svi budući prvoškolsci upisati do 7. svibnja, samo uz nepotreban kaos. naime na ovo pomicanje termina nisu bili su spremni niti vrtići niti škole, a niti vanjske ustanove u kojim se ponekad rade dodatna testiranja.

tanja, što se tiče mišljenja iz vrtića, raspitaj se u vašoj školi da li ga uopće traže (jer je praksa različita).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    tanja, što se tiče mišljenja iz vrtića, raspitaj se u vašoj školi da li ga uopće traže (jer je praksa različita).
    S obzirom da su nam vrtić i škola međusobno udaljeni 100 m, pretpostavljam da imaju uspostavljenu kakvu-takvu komunikaciju pa da su to već dogovorili između sebe

Zna li tko zašto je ove godine došlo do pomaka? Nije mi o glavu, nego me zanima iz čiste znatiželje...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

predmnijevam radi organizacijsko administrativnih razloga:
    stari termin je bio knap za - za svu potrebnu prepisku za: formiranje razreda, dobivanje odobrenja za razredne odjele, razrede s PB, asistente za djecu s teškoćama...

ukratko s ranijim upisom može se komotnije planirati nova školska godina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •