Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Povišen fibrinogen 7,0. Je li opasno?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I meni je u trudnoći bio povišen fibrinogen i cijelu trudnoću se kretao oko 5-5,5 i dr R. mi je rekao da me to ne treba zabrinjavati jer se on inače u trudnoći povisi ali su moji d-*dimeri i uprkos fragminu u trudnoći znali doseći vrijednost 4.000 (ajme jesam ih se bojala, sanjala sam d-dimere). još kada sam u bolnici vidjele da žene koje imaju genetske predizpozicije na fragminu imaju d-dimere oko 2.000 bilo mi je slabo.

amyx mislim da toliki fibrinogen nije zabrinjavajući, pročitala sam da nije dobro ako pređe vrijednost preko 8.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    amyx mislim da toliki fibrinogen nije zabrinjavajući, pročitala sam da nije dobro ako pređe vrijednost preko 8.
    ovo je amyx pisala prije godinu ipo, tada nije bila trudna, pa nije dobro da je fibrinogen povećan.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je amyx pisala prije godinu ipo, tada nije bila trudna, pa nije dobro da je fibrinogen povećan.
    Mislim da mi je fibrinogen bio oko 5 ako sam dobro zapamtila. Dr A mi je onda rekao da nije ništa zabrinjavajuće i samo mi je rekao da pijem aspirin 100. A sad me malo lovi panika pošto sam trudna.
    Ništa za par dana idem na UZ, pa ću pitat Radončića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •