Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: Rode dalmatinke :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pozz iz splita. bivana, ne znam kakav je tečaj u bolnici, al ja sam ti bila na vježbe disanja u klubu trudnica i toplo preporučujem. a koliko sam shvatila u bolnicu moraš ić na tečaj ako muž ide s tobom na porod

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    pozz iz splita. bivana, ne znam kakav je tečaj u bolnici, al ja sam ti bila na vježbe disanja u klubu trudnica i toplo preporučujem. a koliko sam shvatila u bolnicu moraš ić na tečaj ako muž ide s tobom na porod
    ne mora se više ići na tečaj u bolnicu i plaćati 400 kn ako želite da vam muž bude na porodu (lil netko drugi) već će se samo tjedan- dva prije poroda potpisivati nekakva izjava/pristanak. to je novo, od nedavno.

inače su bili prebukirani, po 3-4 mjeseca unaprijed se na bolničkom tečaju moralo rezervirati mjesto.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora se više ići na tečaj u bolnicu i plaćati 400 kn ako želite da vam muž bude na porodu (lil netko drugi) već će se samo tjedan- dva prije poroda potpisivati nekakva izjava/pristanak. to je novo, od nedavno.

inače su bili prebukirani, po 3-4 mjeseca unaprijed se na bolničkom tečaju moralo rezervirati mjesto.
    Pozz Pinky! Ovo prvi put čujem! Jesi sigurna u to? Od kada je to tako? Baš lijepe vijesti!

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pinky, i meni je to novost, al dobro je znati
    Inače, ti živiš u mom rodnom gradu, a ja sam tamo svako 2-3 tjedna pa ako bilo što trebaš, želiš, ne želim samo reci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •