Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Odvajanje na 4 dana

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Odvajanje na 4 dana

Nisam našla temu na pretražniku pa me zanima par iskustava s prvim višednevnim odvajanjem od djeteta. Naime idem na put od 4 dana poslom.
    Već pomalo uvodimo tu temu kako će mama ići u Zagreb velikim autobusom i tramvajem (pojednostavljeni plan puta za njega , stalno tu scenu crtamo, i kako će mu donijeti robota (već davno kupljen, čeka u ormaru) te kako će on spavati s bakom ili tatom. Dosad nismo imali problema s ostajanjem s bakom, čak i na cjeli dan (živimo s njom) ali ovo je prvi put da me neće biti i preko noći. E to mi je najveća frka jer inače spava sa mnom u krevetu, sa mnom zaspe i ustane, i tako otkad se rodio (u krevetiću odlažemo odjeću
    Uf opet ja upilala uglavnom recite mi kako je to kod vas prošlo, imate li kakve tips/tricks? U biti čini mi se da ću najteže ja to preživjeti, najradije bih ga ponijela sa sobom u torbi

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo odvajanje od starije kćeri na 2 dana i 1 noć je bilo kad je imala 18 mjeseci i sve je prošlo u savršenom redu. spavala je s tatom, cicu nije tražila, nije plakala.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I naše prvo je bilo s oko 16 mj, 4 dana, tad je još bio sisao. Po danu super, po noći je mm gadno naježio. 3 noći skoro da nisu spavali.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj eliot prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam našla temu na pretražniku pa me zanima par iskustava s prvim višednevnim odvajanjem od djeteta. Naime idem na put od 4 dana poslom.
    Već pomalo uvodimo tu temu kako će mama ići u Zagreb velikim autobusom i tramvajem (pojednostavljeni plan puta za njega , stalno tu scenu crtamo, i kako će mu donijeti robota (već davno kupljen, čeka u ormaru) te kako će on spavati s bakom ili tatom. Dosad nismo imali problema s ostajanjem s bakom, čak i na cjeli dan (živimo s njom) ali ovo je prvi put da me neće biti i preko noći. E to mi je najveća frka jer inače spava sa mnom u krevetu, sa mnom zaspe i ustane, i tako otkad se rodio (u krevetiću odlažemo odjeću
    Uf opet ja upilala uglavnom recite mi kako je to kod vas prošlo, imate li kakve tips/tricks? U biti čini mi se da ću najteže ja to preživjeti, najradije bih ga ponijela sa sobom u torbi
    da te utješim. moja malena ima 15 mj i uvijek je ja uspavljujem i spava sa mnom i tatom u krevetu. prije par dana nam je došla baka koja živi 200 km od nas pa dolazi jednom mjesečno. s bakom si je dobra jer je onda i čuva preko dana, ali ponekad tad i tata uskoči.
    baka je bezeveze predložila da ona spava s malom i ja rekla ok. ionako sam u drugoj sobi pa ću doći ako bude plakala. u svakom slučaju, spavala je cijelu noć, jednom je tražila dudu i baka joj je dala, a njoj je po noći bilo svejedno. ujutro se probudila i tražila "meko" i uopće se nije bunila što joj bočicu daje baka,a mene nema. i tako je spavala bez mene četiri noći tako da se možda i ti ugodno iznenadiš.
    mislim da ćeš joj po danu više faliti. moja malena uvijek ponavlja mama, mama čim ne dođem u uobičajeno vrijeme doma nakon posla

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo da kažem kako je prošlo naše odvajanje. Sve je pošlo u najboljem redu, baki je bio savršeno dijete i u jedenju i u spavanju i po danu i po noći.
    Nije puno pitao za mamu, samo je u jednoj šetnji rekao nekoj teti da su on i baka pošli tražiti mamu (šmrc).
    Dakle nikakvih problema nije bilo.
    Ali primjetila sam nedavno, dakle skoro mjesec dana nakon svega, da kad se igra s igračkama kaže da je igračka-životinja plače i tužna je jer joj je mama otišla, onda se sav jadan snuždi. Onda moramo stalno odigravati scenu kako se mama-igračka vratila i grli ju.
    Ajme rastopim se.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne sjećam se kad sam se prvi put odvojila od male. od malog sam se odvojila kad sam otišla polagat državni ispit u Zg. on ostao s tatom. sve super. imao je 15 mjeseci.
    sad jedva čekam odlazak na sportske igre s firmom krajem 5. mjeseca. mali će imati 22 mjeseca. i da budem iskrena uopće me nije briga kako će se snaći. vjerujem super.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Od starijeg malog sam se odvojila prvi put kad je bio 3,5 mj. star. Ja sam otišla na 3 dana doma u ZG na ispite, a on je ostao s bakom i didom na moru. Tako da se od malih nogu naviknuo preko ljeta boravit s njima (pogotovo kad sam počela radit), a i smatra da mu je kod njih drugi dom i dan-danas, tamo ima svoju (moju staru) sobu i voli nekad prespavat kod njih.

S manjim ćemo tek vidjet. Imamo jedno vjenčanje za mjesec i pol (jedna od mojih najboljih prijateljica se udaje), pa će cijelu ili bar djelomično večer provest s grandparentsima (to ćemo se još dogovorit), a na dulje - nemam pojma.
    Posljednje uređivanje od Ripcord : 06.04.2011. at 00:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •