Curke, dajte hint kako napraviti switch u glavi i prestati dojiti. Evo malecka mi je 23 mjeseca, dojimo još samo nakon večernjeg kupanja pred spavanje i 1-2 puta po noći. Traži ona i kad se vratim doma s posla, ali ju zaigram da zaboravi ili pojede nešto drugo pa onda ne traži.
Muči me kako djetetu objasniti da više ne dam nešto na što je navikla u tih skoro 2 godine? Kako joj to oduzeti? Koliko god bi željela prestati, toliko mi je teško zbog nje napraviti taj switch u glavi...

Odgovori s citatom

). tako da, kauč spašava stvar!

.
a za tako necim zaista nema potrebe.

Zadnjih tjedana smo nekako uspjele produžiti razmak do dojenja pred spavanje... Ali za ovo noćno, ne znam kako izvesti da i to prestanemo. Malecka se noću probudi i govori "Cicu, cicu, cicu... " i ako joj ne dam, onda plače. A opet spavamo svi zajedno, ona u produžetku našeg kreveta na svojem krevetiću, često i na dijelu našeg kreveta, ja sam pored nje. Ako ja nisam blizu, plače, naviknuta je od rođenja da spava kraj mene i više je vezana na mene uz spavanje nego uz muža. Bude plača kratko vrijeme i kad odlazim ujutro iz kreveta u kupaonicu, ako je budna bez obzira što MM dođe na moje mjesto.