Pokazuje rezultate 1 do 50 od 398

Tema: Čistač na paru H20 x5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Aha, a ja sam mislila dal možeš cijeloga voziti po zidu

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, a ja sam mislila dal možeš cijeloga voziti po zidu
    Pa da, takvo pitanje sam i postavila, nisi krivo skužila...
    samo sam razmišljala o načinu kako bi s njim očistila te zidne pločice, imam ih više nego podnih pa mi je bitno znati prije nego naručim

Blondina? bundevica? spring? ostale koje ste čistile s njim, kako se čiste zidne pločice sa tim zelenkom?

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Suzy ja sam jučer čistila zidne pločice u kuhinji samo sa ručnim dijelom tog zelenka. Nisam koristila nikakav nastavak,samo mlaznicu. Poslije sam prebrisala krpom. Zadovoljna sam rezultatima.
    Ono što me najviše oduševilo je kako je očistio pećnicu,štednjak,napu. Samo para i nekoliko kapljica Jara,a rezultati su fantastični.Nema šanse da bi tako očistila pećnicu prije bez neke teške kemije i ribanja. Stvarno štedi vrijeme i puuuno se više i brže može napraviti s njim. Odličan je i za razna nedostupna mjesta. Čeka me još isprobavanje čišćenja laminata,tepiha,prozora. Ali za sada je ispunio sva moja očekivanja i više od toga.Samo me i dalje brinu one dvije četkice-samo od jučerašnjeg čišćenja već su se poprilično ofucale. Stvarno bi voljela da imam 6 komada a ne dvije.Jedan komplet za kuhinju,jedan za kupaonu,a jedan za rezervu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •