Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kante za papir pred svakom kućom

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno kante za papir pred svakom kućom

evo moram pohvaliti zg čistoću da su pred svaku zgradu u našoj ulici postavili kantu za papir. Nešto je manja od obične kante, ali bitno da je tu.
    E sad, ključni detalj. Odvoz su predvidili samo jednom mjesečno. Ja jutros nadobudno zvala da vidim jel odvoze 3x tjedno kao i obično smeće. Kao ako se pokaže potreba bit će i dva puta mjesečno.
    To mi se čini bez veze jer se ta kanta napuni za čas. JA sam je već skoro sama napunila jer sam imala na teraci papir koji je čekao na put do reciklažnog dvorišta. i nigdje ne piše kad će se vršiti odvoz.
    Al nek im bude i ovo je dobro za početak. Valjda će shvatiti da treba malo redovitije odvoziti kad ljudi zaista počnu bacati papir.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam tek neki dan saznala sta radi bijeli kamion svaki zadnji petak u mjesecu u mojoj ulici-odvozi papir. Eto, sramota me al ja to nisam znala. Rekla mi frendica koja zivi blizu, ona jedina iz svoje ulice uredno ceka taj kamion, apsolutno nitko u nasem kvartu to ne radi. Nemamo kante, oni kupe hrpu koju ljudi ostave kraj dvorista.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo dobili kante prošli tjedan,u kvart su se doselili i veliki kontejneri za plastiku i staklo.

Dobili smo i pisamce - sve imaju namjeru odvoziti jednom mjesečno.

Dio smo pilot projekta pa ćemo vidjeti kako će stvari klapati.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U Osijeku se već skoro godinu dana odvozi papir ispred kuća i to jednom mjesečno - i to je više nego dovoljno. I naši susjedi preko puta su valjda jedini u našem dijelu ulice koji pripreme kutije s papirom. I stalno se čude zašto to nitko drugi ne radi.
    A mi (i još nekoliko susjeda okolo) imamo vrtićku djecu koja idu u eko vrtić i u vrtiću imamo organizirano skupljanje starog papira jednom mjesečno i svi papire nosimo u vrtić. A zauzvrat u vrtiću djeca dobijaju igračke - takva je praksa, novac od skupljenog papira ide za kupovinu boljih (skupljih, većih) igračaka. I stvarno taj vrtić ima super igračke (u odnosu na druge vrtiće u Osk).
    Ostali susjedi papir bacaju u obično smeće i ne možeš ih uvjeriti da to NIJE smeće.
    Posljednje uređivanje od Švrćo : 08.03.2011. at 15:14

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kod nas kod prijave za odvoz smeća odmah dobijemo i kantu za papir - odvoze jednom mjesečno, meni je to isto ponekad premalo, ali pokupe sve što ostaviš pored kante

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Blago vama. Mi smo imali kontejner za papir i onda se promijenio koncesionar i kontejnera vise nema...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj SunčicaVŽ prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas kod prijave za odvoz smeća odmah dobijemo i kantu za papir - odvoze jednom mjesečno, meni je to isto ponekad premalo, ali pokupe sve što ostaviš pored kante
    ma znam da će sve odnijeti, ali ako nam ne jave kad se odnosi onda će ljudi spuštati papir pored kante cijelo vrijeme čim se napuni, to će se nakupiti i i biti će neuredno oko zgrade (mi smo mala zgrada pa pazimo kako nam okoliš izgleda), a ljudi će izgubit volju dijeliti papir od smeća.
    Obzirom da ja uvijek imam bezbroj papira već sam počela škicati gdje ga mogu uvaliti.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

čak smo i mi dobili sad od 1.03. kante za papir, isto odvoze jedanput mjesečno (ja sam ih već prvi tjedan čekala s kantom vani da bi mi susjeda rekla da ide samo jedanput) ali i to je nešto!
    a živim 15 km od Varaždina

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja moram pohvaliti Čistoću. Iako su najavili da će kantu isprazniti treći vikend u mjesecu, ipak su je ispraznili već tokom drugog tjedna jer je bila očito puna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •