Pokazuje rezultate 1 do 50 od 757

Tema: nakon gubitka....kada se odlučiti na novu trudnoću i kako ju psihički preživjeti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A mene zvala dr.opce prakse 4 dana nakon poroda da moram na komisiju za produzit bolovanje jer je nas vrli ministar shvatio da je previse ljudi na bolovanju pa svih salju na komisiju,otisla tamo cekala 3 sata da mi se netko smiluje i produzi bolovanje,tako da sam bila doma 6 tj,srecom u komisiji je bio neki mladi dr koji me samo pitao gdje radim i bez problema i produzio da budem doma barem tih 6 tj.I dok sam cekala dosla neka trudnica negdje u tjednima u kojima bi ja bila rasplakala sam se pred trideset ljudi,bas sam se jadno osijecala.

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Ninjago prvotno napisa Vidi poruku
    A mene zvala dr.opce prakse 4 dana nakon poroda da moram na komisiju za produzit bolovanje jer je nas vrli ministar shvatio da je previse ljudi na bolovanju pa svih salju na komisiju,otisla tamo cekala 3 sata da mi se netko smiluje i produzi bolovanje,tako da sam bila doma 6 tj,srecom u komisiji je bio neki mladi dr koji me samo pitao gdje radim i bez problema i produzio da budem doma barem tih 6 tj.I dok sam cekala dosla neka trudnica negdje u tjednima u kojima bi ja bila rasplakala sam se pred trideset ljudi,bas sam se jadno osijecala.
    e ako na što poludim poludim na ovo...

Zakon o rodiljnim i roditeljskim potporama NN 68/08 i 110/08

5. Dopust za slučaj smrti djeteta
    Članak 17.
    Ako zaposlena majka ili samozaposlena majka rodi mrtvo dijete ili ako dijete umre prije nego što je protekao rodiljni ili roditeljski dopust, korisnik tog dopusta ima pravo nastaviti njegovo korištenje još 3 mjeseca nakon mjeseca u kojem je rođeno mrtvo dijete ili nastupila smrt djeteta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •