Evo SikaPika, ti vibraš za mir u Libiji, drago mi je zbog toga i to je lijepa gesta. Lijepo je što si ti tako neopterećena... Blago ti se...

Meni visi puno stvari... Od činjenice da je na snazi Zakon o medicinskoj oplodnji zbog kojeg smo kao par poniženi do granice koju nitko tko želi diejte ne bi smio biti, .... do tog da ja i dalje moram plaćat krizni porez a bit ću rodilja uskoro ..... do činjenice da zbog neprovedenog gospodarskog oporavka ove nesposobne vlade možda izgubim posao i firmu dok sam na porodiljnom ... pa nadalje do činjenice da imam kredit za stan sa kamatom do neba... ili ovo: da je gorivo 10 kuna sad kad je barel 104 dolara (a bio je prije 2 godine 147 dolara pa je gorivo bilo 8 kuna) .... do činjenice da znam OSOBNO ZNAM da se i danas izvlači novac iz javnih poduzeća.... i da ne nabrajam dalje... a imam što nabrajati...

da, nema dobrih političkih opcija, ali zar to znači da moram šutiti?
da, ljudi su pokvareni, neki ne žele raditi? pitaj radnice Kamenskog šta one misle o tome? ili moju mamu koja je nakon otkaza u banci godinama gulila blagajnu u Konzumu za 2000 kn...
pitaj penziće koji kopaju po kantama za smeće?

Umjesto za vibraš za Libijce vibraj za svoju djecu i bližnje da im se zbog nepromišljenosti vlasti kroz 10 - 20 godina u Hrvatskoj ne dogodi puno gori scenarij od onog kojeg režira Gadafi... a moglo bi... prisjeti se samo našeg javnog duga...