Cure rasturate.
I ja sam nesto nacula da sutra nece biti prosvjeda nego u iducu subotu. Zna netko vise o tome?
Ako sam ja dobro shvatila, bit će sutra prosvjed, ali sljedeći je onda tek sljedeće subote..odnosno neće biti svaka dva dana kao dosad..
Mislis zato sto je P. na zadnjem prosvjedu najavio veliki prosvjed 19.3. ili si to jos negdje cula? Na Facebook stranici Veliki prosvjed za rušenje Vlade ne vidim jos nikakve promjene? A djelili su se i letci sa datumom za sutrasnji prosvjed, zar nisu?
Evo napravih primjer - bilo bi dobro da neko isprinta pa kaže kak izgledfa - ja doma nemam printer. sad idem s curama van - kasnije napravim onaj s muljažama i recite koji jniš hoćete pa stavim u album! Ljubim vas!
Možda i ovaj:
"Vaše statistike prava su bajka,
ali ja još uvijek nisam majka!
Posljednje uređivanje od ježić : 11.03.2011. at 16:53
Evo i jedan iz muške perspektive:
"Želim biti tata, al' Milinović mi zatvorio vrata!"
Jedan parafrazirani:
"Laž, veća laž, Milinović!"
"Ministre, studij medicine je na Šalati, ne na Kaptolu."
Cure, sjajne ste! Žao mi je da ne mogu s vama na prosvjede. Svim srcem smo uz vas.![]()
Dakle, ja sam za transparent danas kupila ljepenku u Hobi art ducanu (a mozda se moze dobiti i u nekoj papirnici) i jednu letvicu u Merkuru.
Ljepenka se moze izrezati na zeljeni format npr. s olfa nozem (a mozda i s nekim jacim skarama), mislim ju pricvrstiti vijcima na letvicu. To jos nisam, jer ne znam koji cu transparent staviti, cekam tonili da pripremi parolu za A2 format. To cu onda isprintati i zaljepiti na ljepenku. I gotovo.
Kako ce se ovakav transparent iskazati u praksi vidjet cu tek sutra, ali ako netko nema bolju ideju za sada, mozda ovo bude kome od koristi.![]()
Evo ja još jednom pozivam sve da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati![]()
cure ja neću moći danas s vama, moram se pripaziti.... moja sreća je friška i još sam dosta u strahu
koliko god sam sretna toliko mi se gadi što će Debilinović koristiti i mene kao dokaz uspješnosti njegovog prekrasnog zakona
svim srcem sam s vama i hvala vam svima iz dubine duše što ponosno koračate za sve nas
cure super ste![]()
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 12.03.2011. at 10:20
Transparent spreman i krecemo na prosvjed!
doma sjedim a noge mi stupkaju.....cure ako ništa drugo sa vama smo u mislima
DAJTE NAM DA ZNAMO
Ministre Milinoviću
Vaša statistika je čista muljaža!
Želimo istinu,
ona nam je draža!
MPO zakon je loš,
baca moje jajne
stanice u koš!
To je transparent na danasnjem prosvjedu u Rijeci. Bio je samo jedan, ali zapazen. Kamere su ga snimile, a snimljena je i izjava za Novu TV.
Na prosvjedu je bilo super i drugi put cu ici sigurno.
Ajmo sada jos Zagreb i ostali gradovi, da cujemo vas izvjestaj!
Aurora* Bravo!!!!!!!!
Ako imaš koju fotkicu - linkaj nam - čisto za inspiraciju!
Posljednje uređivanje od tonili : 12.03.2011. at 19:08
Ajme super Aurora baš mi je drago da je bilo odjeka, i krivo mi je što ja nisam išla al stvarno nisam u stanju toliko me bole leđa da ne znam više što ću...
Probali smo slikati, ali s mojim prastarim mobitelom bas i nisu ispale neke...
Ono sto imam vec sam stavila na Facebook, pa onaj tko moze neka pogleda ovdje: Prosvjed u Rijeci 12.3.2011., a za ostale cu kasnije smisliti gdje ih mogu staviti da ih i oni vide.![]()
Bravo Aurora! Kad bi se mogla vidjeti izjava za Novu TV, veceras? Bitno je da nas se cuje... pomalo...
Bravo za Rijeku. Odmah sam primjetila transparent u povorci.
Upravo je bio na Nova tv.
LEGENDOOOO
A ova Nova me baš počela ljutit, pa mogli su pokazat transparent, ono još 2 sekunde priloga ne bi nikog ubileTi krenula gledat gore, a oni cap i gotov prilog
Iako, opet, ne mogu primjetit da su pustili tvoju izjavu što je JAAAKOOO važnopa da ne ispadnemo ko razmažena derišta kojima daš prst, a mi bi ruku.
Da vidio se u povorci. Ali ne znam koliko se moglo vidjeti što piše na njemu. Kako je meni poznat odmah sam znala da je naš i zvala MM da vidi moje cure.
Aurora bravo!! Baš sam se pitala koja je to od cura na dnevniku nove
.
Bravo Aurora, nisam gledala ali svakako ću pogledati kad stave na net!!
Hvala vam svima!
Da, barem pola su izrezali, ali to je valjda ocekivano. Da mi nije ovo prva izjava u zivotu za TV znala bih bolje i u jednoj kratkoj recenici rekla samo ono sto je bitno. Ovako, vazno je samo to da su izjavu prikazala na dnevniku i da se ja zbog toga dobro osjecam. Zaista nije to nista strasno!
Jedino steta sto nisu jos fokusirali transparent i to prikazali. Mozda jos bude negdje na netu ili u novinama, jer su ga svi novinari slikali.
Aurora*, jedva čekam link da vidim.
Samo ću napisati da su danas u ZG MPO prosvjed predstavljale jake snage 39+, gdje se od svih nas zajedno jedva skupe 3 stanice, toliko! Nadam se da će za tjedan dana nositi transparent o bacanju jajnih stanica neko ko zaista ima jajnih stanica koje se bacaju.
mare u potpunosti se slažem s tobom, ja sam drugu subotu sigurno na prosvjedu
Svaka vam čast cure, super ste!!!
Stvarno mislim da je tesko naci veci apsurd od cinjenice da su na prosvjed otisle zene iz 39+ s transparentom "MPO zakon je los, moje jajne stanice baca u kos". Bilo je skoro tragikomicno. Cudim se sama sebi da sam se nadala vecem odazivu i da sam uopce napisala post s pozivom na prosvjed ocekujuci na njega neku reakciju.
Evo, od prosvjeda će barem koristi imati moji bicepsi i tricepsi nakon sat i pol nošenja transparenta (hvala taci što ga je izradila, iduću subotu može i malo teži).
I potpis na mare, no bojim se da ćemo dočekati da se zbog zakona pobune i aktiviraju oni koji su zaista zakinuti, jadno.
Koke iz kluba 39+ moj nakolon do poda.I veliko HVALA!
Ma šteta što više cura ne prepoznaje snagu i važnost ove akcije!![]()
Da se razumijemo: ja još nisam 39 +![]()
Posljednje uređivanje od tlatincica : 12.03.2011. at 22:44
![]()
XKoke iz kluba 39+ moj nakolon do poda.I veliko HVALA!
Ma šteta što više cura ne prepoznaje snagu i važnost ove akcije!
Ja na, moju žalost, danas nisam mogla biti s vama jel mi je prijateljica krstila svoju curicu. Ali iduću subotu sam sigurno s vama( nadam se da niste volju izgubile). Da li su vas novinari slikali? Jel se može negdje vidjeti?
Neznam kaj mi se odgodilo s postom - no skužili ste kaj je pjesnik htio reći!![]()
Aurora* bravoooo! Bravo za Rijeku! Jedva čekam da stave dnevnik na net, a sad idem na fejs pogledati fotke
Izvještaj iz Varaždina: stvarno žalosno da se skupilo manje od 500 ljudi (tjedan dana ranije je bilo oko 1500). Na kraju nisam uspjela završiti transparent ali smo Ljufi i ja imali one naše majice "kad srce kaže dijete....", stajali smo u prvom redu, bili snimljeni i fotkani ali mislim da nisu prikazali u vijestima (nisam gledala jer sam bila kod Kadauninog dečka)