Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Rođendan-koja igraonica je trenutno dobra?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa Vidi poruku
    podižem temu i postavljam pitanje:

vidim u našoj okolini da je ovaj tip ročkasa u igraonicama jako popularan,posebno za klince rođene u neko hladno doba godine kada nije za van i izlete.
    mene zanima, koje ročkase ste počeli slaviti na taj način.
    mi za dva mj.slavimo drugi, opcija doma nam je teže izvediva radi broja djece i roditelja pa sam malo gledala na netu info o igraonicama. za sada sam našla zapravo samo tom tom na britancu koji ima rođendanski programčić prilagođen ovoj skupini oko 2 god. da li netko ima iskustva sa njima i tak malim klincima i je li to uopće rano za slaviti ročkas u igraonici?
    mi još nijedan nismo slavili u igraonici i nadam se da ni nećemo (margitin idući je 4. a zarin idući je 8. rođendan)
    meni to nije to.
    ako je dobro društvo, nema veze što je prostor mali, mi smo u nešto manje od 60 kvadrata slavili rođendane i nove godine sa cca 20 odraslih i 10-15 djece (dakle 30 do 35 žive čeljadi ), i nikad nam nije bilo tijesno, nego naprotiv, baš super
    i ništa nisam nakuhavala niti pekla: grickalice, torta i pizze iz dostave.
    i papirnati tanjuri i čaše, pa na kraju ročkasa samo uzmeš vreću za smeće i stan je čist za 10 minuta.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    mi još nijedan nismo slavili u igraonici i nadam se da ni nećemo (margitin idući je 4. a zarin idući je 8. rođendan)
    meni to nije to.
    ako je dobro društvo, nema veze što je prostor mali, mi smo u nešto manje od 60 kvadrata slavili rođendane i nove godine sa cca 20 odraslih i 10-15 djece (dakle 30 do 35 žive čeljadi ), i nikad nam nije bilo tijesno, nego naprotiv, baš super
    i ništa nisam nakuhavala niti pekla: grickalice, torta i pizze iz dostave.
    i papirnati tanjuri i čaše, pa na kraju ročkasa samo uzmeš vreću za smeće i stan je čist za 10 minuta.
    mi smo na kraju taj ročka s proslavili doma, imamo prostora jer je kuća ali je ročkas na staru godinu i vrt je neiskoristiv u to doba godine za slavlje vani, iako je bilo lijepo i djeci i zabavno jer smo napuhali i dvorac za skakanje, nije baš da se u 10 minuta počisti, bar ne kod nas, nije sam tak jednostavno pobacati smeće i to je to.
    u tim slučajevima igraonice su mi jako dobra stvar ali kad su djeca ipak malo veća, drugi ročkas ko naš ne, i ne kad djetetu ročkas pada na toplije razdobjle od same zime, da nam je tak uvijek bi bila za ročkase u prirodi npr.
    Posljednje uređivanje od zarrin : 13.03.2011. at 10:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •