Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: hodanje na prstima?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno hodanje na prstima?

nebi sada htjela odmah dizati paniku letiti pedici ili fizijatru ali zanima me vasa iskustva...

moja misica 9mj (8mj.1mj.ranije rodena) pocela si dizati na nogice ali stoji na prsticima ili neko iskrivi zglob i tako stoji,nije da se to desava stalno ali dosta cesto je na prsticima...
    na nagovor nekih ljudi sam ju probala smjestiti malo u hodalicu (odustala sam od toga odmah prvi dan jer mi to nema smisla a i smatram da bi hodalica mogla samo pogorsati stvar) i tamo je bila na prsticima,jos uvijek ne radi korake ali se moze sama ustati...

sad mi recite dali bi se trebala brinuti oko takvog stajanja?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja samo znam da NE u hodalicu, a mislim da će ona doći na svoje, da će spustiti stopalo...( ali ne škodi priupitati i pedijatra, a mislim da ćeš i ovdje dobiti odgovor uskoro)....
    ( moja srećica je nešto mlađa od tvoje pa se ne diže,ma kakvi, ne posjeda se još, a tvoja već na nogicama, bravo za malenu maminu mazicu)

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako iskrivljuje zglob, ja BIH posjetila fizijatra. Bolje biti siguran da je sve ok, jer ako nije, kad prohoda cete jako tesko ispraviti ono sto je vec zacrtano u mozgu.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ako iskrivljuje zglob, ja BIH posjetila fizijatra. Bolje biti siguran da je sve ok, jer ako nije, kad prohoda cete jako tesko ispraviti ono sto je vec zacrtano u mozgu.
    X

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod nas je isto tako. Iako joj ja stalno ispravljam nogice u pravilan položaj tj. da ne stoji na prstićima.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Problem ti nije u onome što ti vidiš kao problem. Čudna pozicija zglobova je obično vezana uz rotaciju koljena i stanje kukova, što ne može procijeniti netko tko nije fizijatar ili fizioterapeut.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •