Ajme cure, sad i mene hvata panika, danas me zvao dr. iz bolnice da se javim sutra u podne na UZV, CTG, amnioskopiju ako bude moguća (jer prošli tjedan zatvorena do kraja), i da se dogovorimo sve oko poroda i da obavezno ponesem torbu..
pošto je beba veća i po zadnjem uzv-u mislim da će mi zaplanirati carski..
dok sam primila tu informaciju, neka me euforija oplela, a pošto sam već dva puta po 5 dana bila u bolnici, i oba puta se bez bebice vratila kući, ne želim da se opet tako desi..
i eto sad se preznojavam (kašljem jer sam prehlađena), sva sam crvena, lice, ruke, noge... mjerila temp 37.0, mjerila tlak 112/78 puls 99, mjerila šečer 4.2.... hvata me nakon te euforije od jutros, sada jeza i panika... tata mi govori ajde kak su svi tak češ i ti, a mene sada opliće strah žešči.. još k tome sam išla po neke namirnice jer moji nitko nije mogao i grčila se u dućanu s onim kolicima, ženska mislila da ću se porodit...
uplašena sam sada, i nekako se osjećam podjeljeno.. znam da opet bezveze paničarim, ali

više me možda hvata panika da ću opet bez bebe doći doma, nego samog poroda... a da me strah boli, to vam ne mogu opisati
nemojte mi se smijati sada, opet sam sve našrotala, al šta ću, kad ste mi vi jedine koje mi možete reći neku suvislu