Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Ne želim u rađaonu s napadima panike!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Ajme cure, sad i mene hvata panika, danas me zvao dr. iz bolnice da se javim sutra u podne na UZV, CTG, amnioskopiju ako bude moguća (jer prošli tjedan zatvorena do kraja), i da se dogovorimo sve oko poroda i da obavezno ponesem torbu..
    pošto je beba veća i po zadnjem uzv-u mislim da će mi zaplanirati carski..
    dok sam primila tu informaciju, neka me euforija oplela, a pošto sam već dva puta po 5 dana bila u bolnici, i oba puta se bez bebice vratila kući, ne želim da se opet tako desi..

i eto sad se preznojavam (kašljem jer sam prehlađena), sva sam crvena, lice, ruke, noge... mjerila temp 37.0, mjerila tlak 112/78 puls 99, mjerila šečer 4.2.... hvata me nakon te euforije od jutros, sada jeza i panika... tata mi govori ajde kak su svi tak češ i ti, a mene sada opliće strah žešči.. još k tome sam išla po neke namirnice jer moji nitko nije mogao i grčila se u dućanu s onim kolicima, ženska mislila da ću se porodit...

uplašena sam sada, i nekako se osjećam podjeljeno.. znam da opet bezveze paničarim, ali

više me možda hvata panika da ću opet bez bebe doći doma, nego samog poroda... a da me strah boli, to vam ne mogu opisati

nemojte mi se smijati sada, opet sam sve našrotala, al šta ću, kad ste mi vi jedine koje mi možete reći neku suvislu

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme cure, sad i mene hvata panika, danas me zvao dr. iz bolnice da se javim sutra u podne na UZV, CTG, amnioskopiju ako bude moguća (jer prošli tjedan zatvorena do kraja), i da se dogovorimo sve oko poroda i da obavezno ponesem torbu..
    pošto je beba veća i po zadnjem uzv-u mislim da će mi zaplanirati carski..
    dok sam primila tu informaciju, neka me euforija oplela, a pošto sam već dva puta po 5 dana bila u bolnici, i oba puta se bez bebice vratila kući, ne želim da se opet tako desi..

i eto sad se preznojavam (kašljem jer sam prehlađena), sva sam crvena, lice, ruke, noge... mjerila temp 37.0, mjerila tlak 112/78 puls 99, mjerila šečer 4.2.... hvata me nakon te euforije od jutros, sada jeza i panika... tata mi govori ajde kak su svi tak češ i ti, a mene sada opliće strah žešči.. još k tome sam išla po neke namirnice jer moji nitko nije mogao i grčila se u dućanu s onim kolicima, ženska mislila da ću se porodit...

uplašena sam sada, i nekako se osjećam podjeljeno.. znam da opet bezveze paničarim, ali

više me možda hvata panika da ću opet bez bebe doći doma, nego samog poroda... a da me strah boli, to vam ne mogu opisati

nemojte mi se smijati sada, opet sam sve našrotala, al šta ću, kad ste mi vi jedine koje mi možete reći neku suvislu

treca sreca...ovoga puta ne varacs se bez Noice...

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    treca sreca...ovoga puta ne varacs se bez Noice...
    i ja vjerujem da će sve biti ok i da ćete se uskoro zajedno vratiti kući

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

andynoa samo pozitivno, pozitvno i pozitivno! jedva čekam da nam dođeš sa svojom pričom s poroda!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    andynoa samo pozitivno, pozitvno i pozitivno! jedva čekam da nam dođeš sa svojom pričom s poroda!
    koja će sigurno biti puna izljeva sad sam se otuširala, malo smirila, al opet se preznojavam... idem spavat

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •