Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo uspjeli smo jučer prevući, nastavljamo sad svaki dan, malo ga je samo zabolilo ali išlo je stvarno super.
    I ja sam bila mišljenja da je najbolje ne forsirati ali mi imamo još jedan problem a to je da se M. mrzi kupati (osim u moru), baš ne voli ni kupanje ni tuširanje, to je plač, dernjava i prava drama i takav je od rođenja pa kod nas brčkanje u kadici nije dolazilo u obzir.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mandarinka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo uspjeli smo jučer prevući, nastavljamo sad svaki dan, malo ga je samo zabolilo ali išlo je stvarno super.
    I ja sam bila mišljenja da je najbolje ne forsirati ali mi imamo još jedan problem a to je da se M. mrzi kupati (osim u moru), baš ne voli ni kupanje ni tuširanje, to je plač, dernjava i prava drama i takav je od rođenja pa kod nas brčkanje u kadici nije dolazilo u obzir.
    Ajde malo po malo...Nama ti se sljepilo,pa smo cijeli proces morali proć još jednom
    Nakon toga smo prevlačili i premazivali s acidi borici...Zakeljilo se samo malo, ali je glavić sada slobodan a i L. prevlači koliko ide

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde malo po malo...Nama ti se sljepilo,pa smo cijeli proces morali proć još jednom
    Nakon toga smo prevlačili i premazivali s acidi borici...Zakeljilo se samo malo, ali je glavić sada slobodan a i L. prevlači koliko ide
    Ma neću odustati. Ja sam najviše bila zbunjena jer nam je dr. rekao da odmah sutradan nastavimo sa prevlačenjem upravo kako se ne bi sljepilo a med. sestra onako ispod glasa rekla neka pričekamo još par dana, baš sam bila na čudu.
    Nastavit ćemo zasad svaki dan ovako i malo acici borici a poslije možda svaki 3. dan a za koji mjesec možda bude mogao i sam; jer i dosad je on to lijepo sam navlačio do kud je mogao.

Hvala na savjetima cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •