Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: dramska grupa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

dobili smo sa nekoliko strana preporuku da bi nam dramska grupa jako koristila. na jesen krecemo u skolu i razmisljamo da je upisemo, ali nemam nikakvih povratnih informacija kako te radionice izgledaju, sto rade, moze li se odustati ako se djetetu ne svidi,da li je na kraju predstava....
    kako ste i gdje zadovoljni?
    da li je u zkm guzva, kakva je bila prije par godina, pa postoje predbiljezbe?

svaki podatak mi je vrijedan

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
    dobili smo sa nekoliko strana preporuku da bi nam dramska grupa jako koristila. na jesen krecemo u skolu i razmisljamo da je upisemo, ali nemam nikakvih povratnih informacija kako te radionice izgledaju, sto rade, moze li se odustati ako se djetetu ne svidi,da li je na kraju predstava....
    kako ste i gdje zadovoljni?
    da li je u zkm guzva, kakva je bila prije par godina, pa postoje predbiljezbe?

svaki podatak mi je vrijedan
    Moj mali ide u ZKM već petu godinu i prezadovoljan je. Upisi novih članova su prvi tjedan kad i škola u devetom mjesecu i užasna je navala tako da moraš doć odmah prvi dan (ponedjeljak), najbolje odmah ujutro čim počinju upisi jer sam čula da već u poslijepodnevnom terminu upisa taj prvi dan nije bilo mjesta. Good luck!

p.s. može se odustat (mislim da to nije službeno) i na kraju imaju predstavu, a rade svašta i nauče stvarno puno toga
    Posljednje uređivanje od Ripcord : 16.03.2011. at 14:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •