Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala ti na brzom odgovoru i na linku.
    Je u pravu si, radi se o donaciji sjemena.
    Ako mi možeš odgovoriti što ste zapravo zatražili u tom prijedlogu za liječenje u inozemstvu. Direktno FET ili inseminaciju ili nešto uopćeno.
    Draga Sela drago mi je što uskoro ideš u Prag. I mi smo planirali u travnju, ali sam nedavno na ovim stranicama otkrila da mogu tražiti plaćanje postupka, pa ćemo naš plan odgoditi za koji mjesec, nadam se samo ne predugo.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj markica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na brzom odgovoru i na linku.
    Je u pravu si, radi se o donaciji sjemena.
    Ako mi možeš odgovoriti što ste zapravo zatražili u tom prijedlogu za liječenje u inozemstvu. Direktno FET ili inseminaciju ili nešto uopćeno.
    Draga Sela drago mi je što uskoro ideš u Prag. I mi smo planirali u travnju, ali sam nedavno na ovim stranicama otkrila da mogu tražiti plaćanje postupka, pa ćemo naš plan odgoditi za koji mjesec, nadam se samo ne predugo.
    Prijedlog za liječenje ti popunjava tvoj MPO liječnik, naprimjer donaciju sjemena, a ovisno o prethodnim postupcima. S tim da HZZO koliko vidimo uglavnom odobrava inseminaciju, pa tek eventualno nakon nekoliko inseminacija IVF. Obzirom da neznam tvoju pricu teško je procijeniti što ce ti odobriti. Na prethodnim stranicama imas moj mail, pa se slobodno javi, ako jos sto trebas.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Uf, očito je da sam nova ovdje, htjela sam poslati post s citatem od Sela i mojim prvim postom, ali sam očito nešto zbrljala i ispala nerazumljiva, sorry

Naime, bila sam prije nešto više od 4 godine na IVF s doniranim sjemenom u Pragu o svom trošku, od onda imam jednog malog živahnog pričalicu ) Ali i 4 smrzlića.
    Ona koja nije pisala, hvala na pomoći. Međutim, već sam bila kod svog MPO liejčnika da mi ispuni tu tiskanicu, ali on nije, rekao je da sam mu prva s takvim papirom (nisam u ZG-u) Naime, zaključio da se ja trebam informirati jer mi se može desiti, po njemu, da zatražim FET, a oni mi to ne odobre jer sam ja sa IVF-om u Pragu započela puno prije nego li sam poslala zahtjev. Iskreno, meni ovo baš i nema velike logike, ali tko kaže da u HZZO-u postupaju logično

Dakle, zanima me konkretno, što je pisalo u tim papirima u slučaju kad ste išli na FET, a sam IVF prije toga sami plaćali? Da li zapravo tražite konkretni postpuak ili samo napišete da trebate potpumognutu oplodnju s doniranim sjemenom (ili js).

Ja nikako ne nih htjela ići na AID kad imam već svoje smrzliće, to mi je totalno bezveze. A, čini mi se da je i samom HZZO-u jeftinije platiti transfer nego insemniaciju.

Uf, nadam se da vas nisam udavila i da sam uspjela objasniti što me zapravo muči.

Svima koji su u postupku ili se spremaju uskoro puuuuuno vibrica.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj markica prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, očito je da sam nova ovdje, htjela sam poslati post s citatem od Sela i mojim prvim postom, ali sam očito nešto zbrljala i ispala nerazumljiva, sorry

Naime, bila sam prije nešto više od 4 godine na IVF s doniranim sjemenom u Pragu o svom trošku, od onda imam jednog malog živahnog pričalicu ) Ali i 4 smrzlića.
    Ona koja nije pisala, hvala na pomoći. Međutim, već sam bila kod svog MPO liejčnika da mi ispuni tu tiskanicu, ali on nije, rekao je da sam mu prva s takvim papirom (nisam u ZG-u) Naime, zaključio da se ja trebam informirati jer mi se može desiti, po njemu, da zatražim FET, a oni mi to ne odobre jer sam ja sa IVF-om u Pragu započela puno prije nego li sam poslala zahtjev. Iskreno, meni ovo baš i nema velike logike, ali tko kaže da u HZZO-u postupaju logično

Dakle, zanima me konkretno, što je pisalo u tim papirima u slučaju kad ste išli na FET, a sam IVF prije toga sami plaćali? Da li zapravo tražite konkretni postpuak ili samo napišete da trebate potpumognutu oplodnju s doniranim sjemenom (ili js).
    Dakle, tvoja je situacija specifična. Ja sam imala prvo odobren IVF od HZZO, pa sad idem na FET, koji mi je također odobren.
    . Ja nikako ne nih htjela ići na AID kad imam već svoje smrzliće, to mi je totalno bezveze. A, čini mi se da je i samom HZZO-u jeftinije platiti transfer nego insemniaciju.

Uf, nadam se da vas nisam udavila i da sam uspjela objasniti što me zapravo muči.

Svima koji su u postupku ili se spremaju uskoro puuuuuno vibrica.
    Mislim da bi trebala zvrcnuti HZZO pa se raspitati, ili jednostavno zatražiti IVF, i ne spominjati smrzlice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •