Pokazuje rezultate 1 do 50 od 398

Tema: Čistač na paru H20 x5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    damn, meni je plavušan bio zadnji spas za muku oko pećnice...
    Offt. ideja za pećnicu: u pleh za pečenje utočiti 2 prsta vode, ubaciti 2 kriške limuna i jušnu žlicu sode bikarbone. Pećnicu ugrijati na 200oC i ostaviti tako desetak minuta (po potrebi dulje) pa očistiti pećnicu običnom spužvom (onim tamnozelenim dijelom za ribanje, pa nakon toga spužvastom krpom).

Ont. kaj se tiče ovog H2Ox5, jako jaaako dolazim u napast. Treba mi za pločice u kuhinji i kupaonici, pregradu tuš-kabine, pvc stolariju, unutarnju stolariju i sudoper. Pećnicu i mikrovalku čistim na opisani način. Kako sam se smijala kad se mm svojevremeno odvažio napasti pećnicu samo sa drotom... he he he... uvijek postoji teži način. Budući da imam dobra iskustva s parom, rado bih i neki oblik parnog čistača. Ima samo jedan problem - ni to ne čisti samo, nego treba ruku koja ga gura...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.03.2011. at 15:43

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Stigao je i moj nekermanić!!!!!
    Još samo da uhvatim vremena ga raspakirati i isprobati......
    Javim dojmove!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Offt. ideja za pećnicu: u pleh za pečenje utočiti 2 prsta vode, ubaciti 2 kriške limuna i jušnu žlicu sode bikarbone. Pećnicu ugrijati na 200oC i ostaviti tako desetak minuta (po potrebi dulje) pa očistiti pećnicu običnom spužvom (onim tamnozelenim dijelom za ribanje, pa nakon toga spužvastom krpom).
    ma tako i ja radim, ali se satarem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •