Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Stolac i torba za prvašića

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Stolac i torba za prvašića

Drage/dragi,

molim vas za savjet,
    kakav stolac da kupim M za radni stol; s kotačićima ili bez?
    Ja imam na kotačiće, pa s mog često otkliže. Ne znam ni sama što je bolje.
    I drugo, na što da pazim kad kupujemo torbu. Da li uzeti ona torba kolica ili?
    Hvala unaprijed...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo kupili djeci stolce s kotačićima, ali to nije valjalo za radne stolove. Takvi stolci su dobri za računalo i to je to. U roku mjesec dana od početka nastave morali smo ipak kupiti normalne stolce s nogama.

Eh, sad, mlađem sinu je taj stolac dugo bio preniizak (tek je sad u 3. razredu dorastao do stola i stolca) pa je vjerojatno najbolje uzeti nešto što ima noge, a ipak se može podešavati visina kako dijete raste.

Što se torbe tiče - ako je dijete u boravku, onda kotačići nisu nužni jer ponedjeljkom i petkom obično netko od odraslih ide uz dijete i ponese mu torbu (ima to rješenje s kotačima i manu - jako se zapraši i zamaže, pogotovo ako je kiša i loše vrijeme). Moj sin je dobio takvu torbu od bake kad je krenuo u 3. razred, nije bila jeftina ali nismo zadovoljni - kotači su se ogulili, a prašina prodire i u torbu.

Ako dijete samo nosi torbu svaki dan, vrijedi ipak razmisliti o tome.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da kotači na torbi su potponu nekorisni, jel to deca više vuku i navlače nek bi trebali.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Promatranjem djece u susjedstvu i obližnjim školama, došla sam do zaključka da je torba na kotačiće loš izbor iz najmanje 2 razloga:
    1) Dijete se prilično iskrivi u stranu dok vuče takvu torbu;
    2) Užasno je nespretna za uspinjanje/silaženje stepenicama.
    A ovo prljanje i prašina koje navodi Peterlin su samo još razlog više protiv takve torbe.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    pa je vjerojatno najbolje uzeti nešto što ima noge, a ipak se može podešavati visina kako dijete raste.
    ovako nešto je i moja zamisao, samo nisam sigurna di bi to našla, pa ako netko zna, javite...
    ove na kotačiće već vidim čemu bi služile

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e, da - glede torbe: u Narodnim novinama smo našli jako lagane (a po informacijama) i dobre torbe Herlitz, i to su još prošlogodišnji modeli pa su i prilično sniženi (istina, nije neki izbor modela, al moj malac si je i među tima iazbrao što mu se sviđa)
    i nije na kotačiće

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

glede stolca - mi ćemo rabiti Stokke dječji stolac, garant je dobar do studija

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vi isto?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

osim stokke, imate ideju gdje nabaviti stolac sa podešavanjem visine i da nije jurilica po parketima?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    e, da - glede torbe: u Narodnim novinama smo našli jako lagane (a po informacijama) i dobre torbe Herlitz, i to su još prošlogodišnji modeli pa su i prilično sniženi (istina, nije neki izbor modela, al moj malac si je i među tima iazbrao što mu se sviđa)
    i nije na kotačiće
    mi smo je kupili za nevjerojatnih 134kn

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi za 149, valjda je roza boja skuplja

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo kupili stol iz Magma Home-a, pisaći za djecu, koji ima mogućnost podešavanja po visini i nagiba pisaće plohe. Kči tek ove godine kreće u prvi razred, ne provodi mnogo vremena za njim, a fali nam i odgovarajuća stolica. Kakva su vaša iskustva sa ovim stolom, ako ga neko ima?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •