Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: Markeri HIV1 i HIV2 i hepatitis b i c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u principu svaka klinika za 1. postupak na klinici traži friške hep/aids. ne smiju biti stariji od 6 mjeseci od samog postupka. koliko ono vjenčani list vrijedi? 3 ili 6 mjeseci?

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    u principu svaka klinika za 1. postupak na klinici traži friške hep/aids. ne smiju biti stariji od 6 mjeseci od samog postupka. koliko ono vjenčani list vrijedi? 3 ili 6 mjeseci?
    Ma nemoj mi reći da i to moramo stalno vaditi ,ako je tako,mislim stvarno ja ću

Pinky zar i u Citu?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    Ha ha, ma to nije istina za vjenčani list! A Pinky, ni ne piše da ne smije bit stariji od 3 mjeseca - za razliku od hepatitisa i hiv-a gdje stoji masnim slovima da ne smiju bit stariji od 6 mjeseci. Recimo, moj vjenčani list je izdan u Hvaru - i sad bi ja trebala radi toga ići lovit ljude na općini koji ni nemaju pravo radno vrijeme na otoku
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 30.03.2011. at 15:21

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ha ha, ma to nije istina za vjenčani list! A Pinky, ni ne piše da ne smije bit stariji od 3 mjeseca - za razliku od hepatitisa i hiv-a gdje stoji masnim slovima da ne smiju bit stariji od 6 mjeseci. Recimo, moj vjenčani list je izdan u Hvaru - i sad bi ja trebala radi toga ići lovit ljude na općini koji ni nemaju pravo radno vrijeme na otoku
    a ja ti kažem da je istina kad mijenjaš kliniku.
    kad su uveli ove debilane, ja sam bila u 2. postupku, mislila ići u sloveniju, čak i bila kod reša na konzultacijama i dogovorila pripremu u cita... anyway, nabavila sam sve papire navrat nanos prije postupka, i vjenčani. hep/aids sam imala, mjesec star.
    onda nakon godinu ipo kad sam mislila ići na kbc, otišla na konzultacije sa dr. u kbc, rekli da moram ponoviti hep/hiv (i jesam) i novi vjenčani ...
    tako da sam na kraju ostala u cita i nisam vjenčani novi pravila...
    a bome i hiv/hep sam za neku stvar vadila....

dakle, ako ti je prvi put u cita, očekuj friški hiv/hep/vjenčani. barem mislim da je tako.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma za vjenčani pitaju ako mjenjaš kliniku jer oni taj podatak nemaju, isto kao što će pitati i za presliku osobne, OIB i sl. al kad to sve priložiš ne moraš ponovo bar ne u toj klinici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •