-
Osoblje foruma
uh. to se i meni dogadalo sa frendicama. nekako tipicno za zenske. imam toliko losa iskustva da ih nisam imala skoro uopce sve dok nisam rodila. sve su me zeznule, od sestre do najboljih frendica, nicim izazvane. ja to ne kuzim. odonda drzim veliku distancu u odnosu sa zenama, i danas imam mozda 2 frendice. ma ustvari sam bila jako razocarana tim ljudskim odnosima, ali sad to nekak vise ne uzimam srcu 
meni je npr. jedna, u to vrijeme najbolja, rekla mom decku da mi se svida njegov frend (sto sam joj rekla u povjerenju naravno) i to kad su se prvi put upoznali, a ja otisla na wc 
druga me prevarila i rekla da ju je mama izbacila iz kuce, ja ju pozvala da spava kod mene, a ona mi je ukrala kljuceve od stana i za 6 mjeseci, dok smo bili na skijanju, usla i ukrala mi je odjecu i novce koje sam imala spremljene

tako da bi ja na tvom mjestu od takve "frendice" pobjegla glavom bez obzira, sretna sto sam se izvukla na vrijeme. mislim, ako joj je rekla-kazala fora bitnija od tebe, onda te nije ni zasluzila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma