Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
uh, ima ih ko u priči. stekla sam dojam da se tu radi o gadnim frustracijama proizašlim iz situacija u koje su se te osobe pretežito dovele svojom krivicom no odbijaju to priznati i prihvatiti odgovornost. uvijek je sve crno, uvijek su drugi krivi za njihove nedaće, moraju biti u centru pažnje, moramo ih žaliti... a to je upravo ono što ne smijemo jer se time hrane i postaju još gori.

imam jednu takvu. kad počne, kažem joj da je glupa i da nemam namjeru slušati njene gluposti i upropastiti si raspoloženje pa ili neka mijenja temu ili neka traži drugu žrtvu. bezobrazno ali učinkovito jer sve manje moram to govoriti

dobro, ja ću morati ipak naći drugo rješenje, jer kad bi joj rekla da je glupa...tu bi bio kraj, a to ipak ne bih htjela...
ma problem je u tome što je to cura koja ako ne bi pričala o takvim stvarima i ako ne bi pričala o drugima i bavila se njihovim životima...ne bi imala o čemu pričati...a to je možda najbolje s takvima pokrenuti priču o shoppingu, ručnim radovima i nekim ispraznim stvarima...jer o nečem drugom.... ne.....