-
nama je jučer bio popisivač - trebalo nam je vše od sat vremena za sve podatke za nas četvero s tim da je već imao sve podtke o zgradi (vodokotlić, kanalizacija, plin....)
za mjesto rođenja - moji su živjeli u Umagu a mama me išla roditi u Viroviticu da bude kod svoje mame prvih mjesec dana, nakon toga smo se vratile u Umag. Ja nisam bila prijavljena u Virovitici s mjestom prebivališta nego samo u matični ured. I stoga mi je upisao kao mjesto rođenja Virovitica (kao što je u svim mojim osobnim dokumentima) ali je na sljedeće pitanje da li je to bilo i trenutno prebivalište moje majke upisao NE i dodao Umag s obrazloženjem da je to pitanje upravo radi takvih situacija.
Ali me zato, a u sebe, zbunio s pitanjem o predškolcu - nije znao što treba upisati da li je dijete bez škole, s nezavršenom školom itd. niti nije znao odgovor da li je dijete pismeno jer po njihovoj definiciji to pismena je osoba koja može sastaviti samostalno kraći sastavak ...
Problem je bio i kako upisati naziv radnog mjesta MMa koji je obrtnik, to nismo ispunili kao i djelatnost moje firme jer je registrirana za više toga...
Panika je pak bila kad je shvatio da je MM taj dan u Austriji jer ne smije napraviti popis ako je osoba izvan Hrvatske i noći izvan zemlje, srećom on se vraćao isti dan.
O nekretninama nas ništa nije pitao osim da li je stan u kojemu živimo naše vlasništvo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma