Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Višebrojni carski, iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Magdalena777 prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam jučer na pregledu i UZV, dr.još ne vidi ništa,zbog krvarenja.....radila sam test i kod njega,pozitivan je! Nemam nikakve ciste,maternica blago zadebljana. Ovako je napisao,pa možda netko zna protumačiti...

TVS-uterus je pravilnog oblika,homogene eho građe,dimenzija 73x40mm,sluznica 5,7mm.
    Desni jajnik 27x18mm s dva folikula,lijevi uredan.
    Nema slobodne tekućine u cavum Douglasi.

Što bi ovo značilo???? Idem ponovo 15.4. na UZV,a do tada ću skrenut s pameti!
    Kak misliš da dr. ne vidi ništa? ne vidi gestacijsku vrečicu? a kaj ti je vidjela ona privatna ginica kod koje si bila?
    moram priznati da mi sluznica ove debljine izgleda nekako pretanka za trudnoću...a s obzirom na tvoje lagano pozitivne testiće i ovo krvarenje meni ti to smrdi na vanmateričnu ili ti je spontani...ne bi te htjela prestrašiti, ali probaj ovih dana ponovo negdje na pregled, prije 15.4...
    probaj i ponoviti betu...kad je beta preko 1.000 trebalo bi se vidjeti nešto...tak je meni rekao gin...

http://forum.roda.hr/threads/63537-t...ne-vidi-ništa
    Posljednje uređivanje od Boxica : 04.04.2011. at 14:52

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    Kak misliš da dr. ne vidi ništa? ne vidi gestacijsku vrečicu? a kaj ti je vidjela ona privatna ginica kod koje si bila?
    moram priznati da mi sluznica ove debljine izgleda nekako pretanka za trudnoću...a s obzirom na tvoje lagano pozitivne testiće i ovo krvarenje meni ti to smrdi na vanmateričnu ili ti je spontani...ne bi te htjela prestrašiti, ali probaj ovih dana ponovo negdje na pregled, prije 15.4...
    probaj i ponoviti betu...kad je beta preko 1.000 trebalo bi se vidjeti nešto...tak je meni rekao gin...

http://forum.roda.hr/threads/63537-t...ne-vidi-ništa
    Pa rekao mi je da ne vidi ništa,zbog krvi unutar maternice,nekakva maaaala točkica se nazire,ali je rano za bilo kakvu dijagnostiku...tako kaže. A dr.u privatnoj poliklinici me gledala UZV-om i rekla je kako je sve ok,izvadila mi betu koja je 23.3.bila negativna,ali je rekla kako je i to rano za betu???Na uzv nije vidjela ništa posebno,samo je rekla da je sve ok,stijenke zadebljane,zbog trudnoće. Uputila me ovom dr.kojemu sam išla jučer. Ja više ništa ne razumijem,pa kako je to rano????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •