Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Kako se opuštate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vjerovatno cu bit jedina u ovom nacinu al eto; play station 3, igrica ratne tematike, online ubijanje muskaraca
    Izbacim iz sebe sve frustracije nakupljene tokom dana i poslje zaspim ko beba. Igram samo navecer, kad malac zaspi...

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerovatno cu bit jedina u ovom nacinu al eto; play station 3, igrica ratne tematike, online ubijanje muskaraca
    Izbacim iz sebe sve frustracije nakupljene tokom dana i poslje zaspim ko beba. Igram samo navecer, kad malac zaspi...
    jel CoD?
    i ja bi da imam ps3. nedavno sam nakon sto godina upalila wolfenstein na kompu čisto da vidim jel još imam reflekse i u roku od pet minuta dobila potrebu bacit sve kroz prozor jer uopće nemam mjesta na stolu, džabe mi i logitech mx revolution i razer mousepad.
    kako sam prešla u mekušce jedno vrijeme sam igrala neverwinter 2, no nakon par dana sam skužila da uopće ne spavam, zaključila da to možda nije zdravo i odustala.
    nedavno instalirala league of legends i taman se fino zagrijala... kad mi ono upao bivši da i on to igra i doslovno me udavio likovima, skillovima, naoružanjem, tornjevima, idiotima u timu itd.... tak da mi se zgadilo i odustala.

uvijek krenem na foru da se opustim i uvijek me nekaj na kraju sjeeeeeeee.... tak da odustajem od gejmanja do penzije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •