Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Hrvatska MPO zbilja (2011.) i kako odabrati kliniku u tim uvjetim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja skupljam novac za inozemstvo. Meni je otvoreno kod nas rečeno da spadam u skupinu diskriminiranih ovim Zakonom. Našem pravosuđu je očito svejedno što nema pravo na optimalno liječenje kod nas.

Jedino pitanje za ksenu, odakle ti info da u AT nema zamrzavanja blastica? Mi se upravo tamo spremamo pa mi je važno.

Evo što vidim:
    "Ein weiterer Embryo wurde im Blastocystenstadium – dies bedeutet, dass der Embryo zu diesem Zeitpunkt aus rund 100 bis 150 Einzelzellen besteht - eingefroren oder „kryokonserviert“."

Ili ovdje
    If during IVF or ICSI treatment more eggs are fertilised than required for embryo transfer the surplus eggs can be cryopreserved in the eight-cell or blastocyst stage.

Nekako se bojim da mi je s godinama sve manje važno zamrzavaju li blastice ili ne, meni je samo važno da mi sve stanice pokušaju oploditi.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino pitanje za ksenu, odakle ti info da u AT nema zamrzavanja blastica? Mi se upravo tamo spremamo pa mi je važno.
    čuj, vrlo je lako moguće da sam ja zbunjena u trudnoći i da baš ne rezoniram dobro pardon što širim krive info, ja sam bila uvjerena da je Austrija u pitanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •