katarinam evo mene si i rasplakat uspjela (kao da je to sada teško)
Želim ti da si već rodila i da je bilo lako i prekrasno iskustvo!!
Na ovakvo javljanje u 2 u noči mogu samo reći ... JEDVA ČEKAM!
katarinam evo mene si i rasplakat uspjela (kao da je to sada teško)
Želim ti da si već rodila i da je bilo lako i prekrasno iskustvo!!
Na ovakvo javljanje u 2 u noči mogu samo reći ... JEDVA ČEKAM!
...dal ja to njušim novu bebicu u našem šarolikom društvu???...
katarinam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve prošlo u najboljem redu....
![]()
![]()
Katarinam jedva čekam lijepe vijesti!
Vibre za brzi oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~
katarinam nam je rodila danas, otvoren je topic za čestitanje... (vesnare i ti imaš isti takav)
tincha, pošto se ti ne javljaš, da li je krenulo? jel imavijesti??
tincha, lutonjica, zadarmamica, hejena, koksy za slatko i bezbrižno očekivanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andynoaHvala!
Ma mi koje čekamo stalno nešto gunđamo a trebale bi se prepustit i uživat u svakom periodu.. tako i ti andynoa uživaj u ovome sada jer znaš da će preebrzo proći![]()
mene je bilo uhvatilo kao i andynou pred kraj kad je stalno mislila da ide rodit.nije mogla iscekat.tako sam i ja neki dan.svaki dan se nadala da ce mali doci ranije,jer mi više dosadilo i jedva ga cekam viditi
ali sad sam se malo ohladila i rekla da više necu odbrojavat dane, tako da me lipo iznenadi.a i bila sam kod dokt i skroz zatvorena (a i imam ja još vremena 18dana do termina).![]()
jaoooooo 4 puta sam torbu pakirala u bolnicu, i taj četvrti se vratila s Noićem doma![]()
![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 07.04.2011. at 19:34
a ja moran mužu spakirat po danima stvari da mi donese. cujem da nesmin donit torbu.nego u vrecici za svaki dan.a ja spremila torbu pa cemo viditi.![]()
Ja rodila 5.04. skakao mi tlak pa me inducirali... Sad se doma mazimo... Cure sretno!
cure ja sam rodila kod kuće u petak 8.4. ujutro
demian ima 4080 kg i 53 cm, porod je bio intenzivan i savršen![]()
čestitam. svaka cast na tome da doma rodiš. i meni se to vrti po glavi dok sam doma, al me strah pa ništa.
sve naj bolje tebi i tvom malom demianu.
Evo da se pridružim iščekivanju.
Sutra idem na SD, a za utorak ujutro je dogoovoren carski.
Još dva dana, a ja kao da sma tek na početku.
Nekako nisam svjesna da stiže jedna mala bebica.
Cjelo vrijeme imam osjećaj da se to događa nekom drugom.
Lutonjice čestitam na porodu doma, to je kao neki neostvareni san.
aaaaaaaaaaaaaaaaa bebač divan, i prekrasno ime!!!!
Lutonjice, čestitam ti odna hrabrosti i smjelosti...
smatram da je roditi u toplini svog doma nešto najljepše što se može dogoditi, i svaka ti čast na tome!!! Željno isčekujem tvoju divnu priču...
p.s. nemoj se ljutiti morala sam otvoriti čestitare..
Annemary ~~~~~~~~~~~~~~ za divnu novu bebicu!!!!
Posljednje uređivanje od andynoa : 10.04.2011. at 10:59
Lutonjice predivno
Kod mene sve nije dugo trajalo, ali su trudovi pod dripom bili razdirajući - kasnije izgon prošao kroz tri tiskanja - bez problema, bez epiziotomije, bez pucanja, iako je curka povelika, 51cm i 3980g! Srećom, ima malo manju glavicu ko njezina mama...![]()
Jel sam nesto krivo zabrijala ili se u zadnje vrijeme sve neke vece bebe radaju? Cini mi se da je zadnjih 5-6 koje sam pratila bilo oko 4 kg...
dobro si shvatila... evo moj ima 20 dana, rodio se sa 3700 a u petak već 4300 na vagi
i u bolnici su sve bebe bile iznad 3500, jedna čak 5100![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 10.04.2011. at 17:20
Lutonjica, Tincha čestitam vam od srca!!!
AnneMarry sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret
uh.. danas bila kod gin. (danas je punih 37 tjedana) i rekla mi da je glavica jako visoko i da je beba sva naprijed i da misli da će to ponovno biti carski ..pokušavam ostati pozitivna i nadati se vaginalnom ali baš sam sad tužna.. Za 2 tjedna tek idem na prvi pregled u bolnicu pa ću vidjeti što će mi tamo reći..
ja mislim da ima još vremena da se spusti i namjesti, ne? pa tri tjedna je jaaako puno![]()
Mene sinoć napali trudoviod 23h do 3h svakih 4-5 minuta.. i nešto poslije 3 sam zaspala i evo danas ništa.. baš me zafrkava! još ću termin dočekat 100%
cure evo i nas da vidimo što ima novog i da javimo da smo super.
hvala svima na ljepim željama i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ onima koji su u iščekivanju da sve prođe ok.
ja sam imala sreću pa su me trudovi krenuli u ponedjeljak navećer, a u utorak rodila 05.04. ali tek u 17:40.
ne mogu požaliti na ništa, došla na hitni prijem 9 cm otvorena izbjegla klizmu i brijanje, dr probušila vodenjak i krenuli trudovi na razmak od 4 minute i uskoro je sve bilo gotovo. nisam dobila ni drip ni ništa za smanjenje bolova, a rodila na stolčiću i prezadovoljna,nešto malo popucala, a šivati nije trebalo.
a babica bila super masirala, vodila me na wc, sve super zadovoljna.
a da tu je i pomoć šogorice koja je bila sa mnom na porodu i bila velika podrška u najtežim trenucima.
na kraju krajeva zadovoljna sa svime, sestrama, doktorima ma sa svime, a u petak već smo bili doma u svome toplome domu.
a opširnija priča s poroda će malo kasnije dok nađemo malo više vremena.
hejena kako prošli trudovi?
cure ima li koga u iščekivanju? što je novo?
ma bravo! baš jedan lijepi porod!
čestitam!![]()
moj se frajer spustio.otvorena sam prst, mekan cervix,skraćen. sve super.kaže dokt da mogu sad svaki dan ocekivat.i nakon pregleda sam išla po ducanima, i nemogu sad makac.neka bebica priceka da se odmorim heheh ,ali nestrpljivo očekivanje traje...![]()
zadarmamica, hejena, lastavica1979, zeljana02, koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za isčekivanje..
bfamily, ne pišeš već 8 dana???? a termin prošao?? jel se mazite?
AnneMary ako se ne varam 12.04. je trebao biti CR... jel se i vi mazite?![]()
Ja isto cekam ko kvočka jaje svaki dan me nesto frče sad bum vidla ne idem dok me do kraja ne pocne frkat. Hvala Andynoa sto si uz nas i sto mislis na nas
I ja sam još uvijek tusvaki dan odradim nekoliko onako pravo bolnih trudova i hrrrpu onako slabijih .. i tako, mislim da ću se još načekati
(termin za 2 tjedna)
evo da se i mi javimo..danas 39+4 sutra idem na merkur i vidjeti čemo što kaže dr...bili u nedelju na kontroli , sve spremno, ali niti mm otvorena..druga beba je u pitanju i nekako se nadam da ćemo ovaj puta lakše..iako me pere da neću znati kada niti da li je stvarno krenulo---
naša cura ustvari čeka službeni termin 25.04. - 4.rođendan od starijeg brace....
a bodulica, jel rodila, njoj je termin ovih dana, mislim da je prije nego meni???
jel to zbog praznika nije nitko više nestrpljiv u očekivanju... onako svi bi radije ipak poslije praznika![]()
dobro je da su svi popali šunkicu za doručak, sad janjetinu ili puretinu svježu za ručak.. i onda možete sve drage moje u rađaonu
i ja vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. katarinam, Matija je prekrasan...
hejena, ncimpiric, lastavica imal išta novo??
zadarmamica samo što nije, javit ću vam kad bude...
(otišo i čep i vodenjak danas..)
![]()
![]()
Jupi za zadarmamicu!!!
Ja danas bila na pregledu.. ništa novo1 prst otvorena, blago mlječna plodna voda.. sve odgovara 39-tom tjednu.. u petak ponovno a onda i uzv i mjerenje ožiljka od carskog.. Uh
jedva čekam da ju vidim
![]()