Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: kontrakcije u trudnoći

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa cuj, ja sam dosla u rodiliste 4 prsta otvorena i navodno s trudovima a nisam osjecala NISTA satima. Dok nisu, kako i ti kazes, dosli oni bas pravi, na 5 pa na 3 minute i ja 8 prstiju otvorena.
    Al kontrakcije vise-manje osjecam, nekad to bude samo nelagoda pa popipam trbuh i shvatim da je tvrd a nekad moram sjest ili lec jer budu bas neugodne. Mozda ti imas neke blaze koje jednostavno ne osjecas jako a ipak ih ctg ocitava...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

koje sam jucer imala kontrakcije, nisam mogla makac. koda nosim kamenja.skroz tvrd trbuh, zateže.i jaki pritisak. i evo bole me križa koda cu imat najgori menzis.i sve se spaja bol sa maternicom,stidna kost,prepone. vjerojatno se tijelo priprema za porod.i pojacan iscjedak imam.nocas sam se dizalča viditi stanje, jer mi sve nekako cudno. pa cemo viditi. veceras u 7 imam pregled.baš me zanima jel ima trudova ikakvih.jer prošli tjedan nije bilo ništa.
    i mali me još maltretira sunce moje tuce me stalno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa cuj, ja sam dosla u rodiliste 4 prsta otvorena i navodno s trudovima a nisam osjecala NISTA satima. Dok nisu, kako i ti kazes, dosli oni bas pravi, na 5 pa na 3 minute i ja 8 prstiju otvorena.
    Al kontrakcije vise-manje osjecam, nekad to bude samo nelagoda pa popipam trbuh i shvatim da je tvrd a nekad moram sjest ili lec jer budu bas neugodne. Mozda ti imas neke blaze koje jednostavno ne osjecas jako a ipak ih ctg ocitava...
    ma vjerovatno su manje....neću se opterećivati....
    ubio mi ginić bezbrižnu trudnoću hahahahahahaha
    ja sam se sama odvezla u rodilište sa trudovima na 2min i 6-7 prstiu otvorena.....tak da nisam neko mjerilo....tek su me pred sam izgon počeli šutat da mi je bilo muka

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bila na ctg,i nema nikakvih trudova i nikakvih kontrakcija.a jutros bilo i jucer. ne žuri se mom malom

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    bila na ctg,i nema nikakvih trudova i nikakvih kontrakcija.a jutros bilo i jucer. ne žuri se mom malom
    napišem ovo i nakon 5 minuta prokrvarim i odem u bolnicu. baš super.al doma sma,pa je opet ok.al imam kontrakcije.i sve steže.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

e i prvi ctg obavila u 37TT.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •