Stranica 7 od 12 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 568

Tema: Da li ćete kupovati u H&M na Cvjetnom?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    stavka 2-na mjestu gdje je rupetina je i završavala pješačka zona tako da ja tu ne vidim problem jer se malo ljudi na tom djelu i zadržavalo,bar po onome kolko se sjećam kad bi onuda prošla a to je bilo rijetko
    Stalno se povlači taj "argument" - meni to zvuči kao da kažeš da se treba srušiti nasip jer Sava nije nikada prešla preko njega
    ljudi se nikada niti ne zadržavaju na samom rubu pješačke zone, a npr. ja sam upravo tamo gdje je sad rupa ponekad parkirala bicikl i sada to više neću moći

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

joe

U mom sjećanju je još uvijek stari Cvjetni iz doba moga studiranja ( a imaa od tada ), kino, pizzeria, cvijeće. Zar je sada jako drugačiji? Da tražim sliku ili mi je bolje da ostavim ovu u sjećanju?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bolje ostavi tu sliku koju imaš u sjećanju (imam ju i ja, pizzeria Zadar, pa nakon toga kino s mamom i tatom ).

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

zadrži ovu sliku u sjećanju, užasnula bi se da vidiš tu divotu i hm.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da,drage moje,koja lijepa sjećanja.Pizzeria Zadar s jedne strane kina sa najboljim pizzama u gradu i s druge strane kina dvije oooogromne knjižare,a prekoputa još jedna sa stranim izdanjima.Sada nema ni jedne.Prve dvije su iseljene i prostori su zapušteni i "pokakani" a na mjestu druge je T-mobile-ov dućan gdje se u redu stajalo satima na kiši za I-phone.

Btw.pravoslavna crkva je sad zgurana između "prekrasnog staklenika" i terasa od kafića i mislim da bi ju najbolje bilo srušiti.Samo "smeta" i zauzima dragocjen prostor,a vjerovatno je i pokakana,fuuuj.
    Mada,pitam se:što će Bandić,Kosor,Bajić,Josipović i ostala gospoda koja nam kroje pravdu napraviti ako Pravoslavna crkva dobije sud koji je pokrenula za povrat nekadašnjeg kina Zagreb?Možda im daju H&M-ov dućan?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

zna se koja crkva dobija povrat.

možda pravoslavci dobiju super mantije po 69,99 kao zadovoljštinu.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako tamo svakodnevon idem zbog posla, odlucila sam jucer kratko probati to iskustvo, pa evo kako je bilo:
    - ulaz u garazu je katastrofalno rijesen, u Gundulicevoj je ionako uvijek guzva a sad tamo cijelu desnu traku zauzima kolona vozila koja ceka da se upali zeleno (jer je sad i semafor na krizanju Gunduliceve i Varsavske) a kad im se upali zeleno upali se i pjesacima koji normalno prelaze zebru na ulazu u garazu, pa auti opet ne mogu uci. Ja sam na ulaz u garazu cekala sigurno 10 minuta . Za izlaz iz garaze se isto duuugo cekalo.
    - parkiranje pocinje tek od -4, tako da se itekako dugo spusta, pa dok se nadje mjesto, pa opet neopisiva guzva u 2 malena lifta koja voze gore (a 4 kata mi se ne pjesaci ako nije nuzda). Vrata u garazi nekakva teska s okruglim prozorima, kao da si u podmornici - prilicno klaustofobicno...
    - cijena parkiranja 10kn/h sto se vidi tek kad dodjes na rampu jer gore nigdje nema istaknutog cjenika! Puno previse za izgubljenih 20 minuta na cekanje na ulaz, pa spustanje u bunar i opet beskrajno cekanje na lift u kojem smo bili stisnuti ko sardine
    - Uglavnom, u garazu vise ne idem. I dalje mi je najbolja ona kod Frankopanske u Ilici, iako je i Tuskanac je isto ok...
    - Sam prolaz je prilicno jadan, mracan (usred dana gore lampe na inoks stropu), vizuelno blokiran pokretnim stepenicama, svjetlarnikom i prolazom za lift, sve u svemu ne da nije spektakularno nego je fakat prilicno jadno, bolje se osjecam u Importaneu kod Glavnog kolodvora, a do sada mi je to bio najgori prolaz/shopping centar.
    - inace, Konzum je u podrumu (kao da nema jos bar 5 Konzuma na 3 minute pjeske) i ima neka presmjesna mala shopping kolica - jer ona standardna velika ne stanu u lift! Mamice s malo vecim djecjim kolicima isto jedva stanu u lift a uz njih se uguraju jos mozda 3-4 putnika, ako su mrsavije gradje
    - za H&M je bio reeeed, a ionako sam bila poslovno i u zurbi pa me se nije ticalo
    - centar je bio pun ljudi, ali osim H&M nisam bas primjetila da su i ducani krcati
    - u podrumu su neki kafici, ne znam bas kakav ce imati promet, ja uvijek radije sjedim na samom Cvjetnom na koliko-toliko svjezem zraku nego u podrumu ispod neke glupe cijevi kojom stize zrak i malo danjeg svjetla (ali sunca sigurno nikada)

Da nema H&M sigurno bi brzo propalo, ovako si je Horvatincic vjerojatno ipak osigurao kupce za svoj centar pa mozda nece propasti silne pare austrijskih banaka koje su financirale sakom i kapom njegove megalomanske ideje...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja mislim da će i H&M uskoro zjapiti prazan kao i svi ostali dućani.

Slična histerija je bila i kad je Zara došla u HR,pa su im sad dućani prazni.

Ovo za garažu me uopće ne čudi jer je to površinom zapravo jako mali prostor i zato je Horvatinčić i išao toliko etaža pod zemlju da dobije što više "kvadrata".Da je ispalo onako kako je on planirao i dokopao se zgrade stomatološkog fakulteta,onda bi imao površinom puno veći prostor na raspolaganju.Ovako je spao na zgradu od bivše vjesnikove tiskare i na zgradu od kina,a kao što već rekoh to i nije neka velika kvadratura.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da će i H&M uskoro zjapiti prazan kao i svi ostali dućani.
    I ja tako mislim.

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne kužim čemu ovo prepucavanje i uvjeravanje, te prevrtanje očiju "obiju strana" ako nešto nije kako mislite da bi trebalo biti!
    Osobno - podržavam pravo ljudi prosvjedovati bez nasilja i truditi se da nešto promjene, kao što podržavam i pravo ljudi da im prioritet bude kupiti krpicu u HM-u ili torbu od 10.000,00 kn ili igračku za dijete.
    Zato što je meni nešto prioritet u životu, ne znači da je kod drugoga krivo, ne treba podcjenjivati ničiji izbor
    Nećete kupovati ili hoćete, iznesite razloge, svi smo odrasli ljudi sa mišljenjom i stavom, pa je prevrtanje očiju i pljuvanje po stavu drugoga besmisleno!
    ETO!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A da ne govorimo o vrijeđanju...

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nisam se javljala na ovu temu jer i ja Cvjetni pamtim iz (post)studentskih dana, o ovom novom (new improved ) Cvjetnom čitam po netu i slušam na televiziji. Nisam ga (nasreću) još vidjela.

Ali moram priznati da me, možda čak više i od te prestrašne devastacije Cvjetnog i načina kako je provedena, zgražava stav da je to sve normalno i sasvim u redu
    Što je najgore, imam osjećaj da je to čak stav većine, a oni pojedinci koji se još uvijek pokušavaju boriti protiv ovakvih kriminalnih scenarija na kraju ispadaju čudnjaci... Provode tu neki smiješni performans dok ljudi pokušavaju kupovati u novom prekrasnom šljaštećem šoping centru (jupi, još jedan ).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ja danas opet prošla Cvjetnim (majke mi nisam se ni priblžila H&M-u, čekam da se otvori dječji u Areni , ali volim šetati gradom...) i meni tu ništa ne izgleda niti strašno, niti devastirano. I uopće ne znam čemu toliko iščuđavanje da se nekima to eto sviđa!!
    Tebi se ne sviđa, ok, meni se sviđa...Ne vidim svrhu daljnje rasprave i daljnjeg čuđenja.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jedva cekam 14.4. i otvaranje H&M-a u Areni, ovaj moj buhtlek je skoro sve prerastao.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa ne znam, meni je strašan način kako je sve to obavljeno, podilaženje moćnim pojedincima, zaobilaženje zakona, laži, prevare... Šta ja znam, meni je to još uvijek strašno iako je to naša svakodnevnica. Valjda bi se trebala naviknuti.

A za Cvjetni sam rekla da ga nisam vidjela otkad umjesto stare pokakane kuće tamo blista šoping centar, pa niti ne znam sviđa li mi se.
    Ali znam da mi se nimalo ne sviđa način na koji je cijeli taj projekt proveden.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja danas opet prošla cvjetnim (majke mi nisam se ni priblžila h&m-u, čekam da se otvori dječji u areni :-p, ali volim šetati gradom...) i meni tu ništa ne izgleda niti strašno, niti devastirano. I uopće ne znam čemu toliko iščuđavanje da se nekima to eto sviđa!!
    Tebi se ne sviđa, ok, meni se sviđa...ne vidim svrhu daljnje rasprave i daljnjeg čuđenja.
    xxxxx

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Znaci li to onda da, u slucaju da vam nasilno (bespravno, kako kod) uselim u vrt i izgradim prekrasnu zgradu na vasoj terasi, a onda jos i zaklonim pogled i parkiram svoj oku ugodan automobil na vase parkirno mjesto, biste jednako tako uzivali u pogledu?

Jer moja bi kuca bila lijepa, a vec rekoh da mi je i auto oku ugodan...

Bila danas u HM-u. Dalekom. I bio je bezvezan i skup.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja se veselim Areni i HM-u. Ovo ne zelim ni vidjeti. Ako je strasnije od devastacije Kvatrica, zbilja mi je draze to zaobici...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a tek onaj užasni dubrovnik! kamen, uske ulice, uopće ne možeš džipom do kuće! i to bi trebalo sravniti i napraviti veliki hm.
    da, upravo tako!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nisam bila u gradu, nisam vidjela ali shoppingholicari iz moje familije (ljudi vole kupovinu, hodaju svagdje i putuju) su vise nego razocarani. iskreno sammislila da ce doci puni dojmova, ali totalno su razocarani. i mogu reci da je taj centar izgubio kupce s sto bi mi rekli s dubljim dzepom.

slicni dojmovi su kao kod sillyme, stropovi su preniski, pa je klaustrofobicno, liftovi su mali, pa ne mogu zadovoljiti sve ljude koji su tamo, pa se moraju spustati ljudi stepenicama, do garaze. sto je koma. za kolica nisu komentirali, ali su se fest isprdali.
    njihova prognoza je da ce to uskoro zjapiti prazno kao i kaskade (tamo sam pak bila i meni je tamo ko da su me zatvorili u neki labirint)

dakle sve napisano nije moj dojam, vec ljudi koji su subotnje jutro potrosili u kupovini, i tamo su samo u kupili slusalice za Ipod. za moj dojam cete se nacekati

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    a tek onaj užasni dubrovnik! kamen, uske ulice, uopće ne možeš džipom do kuće! i to bi trebalo sravniti i napraviti veliki hm.
    da, upravo tako!
    Mi ćemo izgleda (uz sličan modus operandi) dobiti golf terene
    Uz također oku ugodne vile, vrtove i tako to...

Vi se lijepo oblačite u HM-u, a mi ćemo igrati golf. I baš nas briga. Samo nek' se gradi i nek' se otvaraju nova radna mjesta

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo ja danas opet prošla Cvjetnim (majke mi nisam se ni priblžila H&M-u, čekam da se otvori dječji u Areni , ali volim šetati gradom...) i meni tu ništa ne izgleda niti strašno, niti devastirano. I uopće ne znam čemu toliko iščuđavanje da se nekima to eto sviđa!!
    Tebi se ne sviđa, ok, meni se sviđa...Ne vidim svrhu daljnje rasprave i daljnjeg čuđenja.
    ana, nitko tebi ne brani da ti se sviđa novi centar, prestani čitati između redaka. a ako stvarno ti i npr ewa ne želite shvatiti sve ono o čemu smo pisali na prethodnih par strana, odustajem. ko je htio shvatiti, mogao je.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci li to onda da, u slucaju da vam nasilno (bespravno, kako kod) uselim u vrt i izgradim prekrasnu zgradu na vasoj terasi, a onda jos i zaklonim pogled i parkiram svoj oku ugodan automobil na vase parkirno mjesto, biste jednako tako uzivali u pogledu?

dobro poantirano.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nije dobra poanta jer ljudi neki tamo trg ne doživljavaju kao svoje dvorište . Trg nije njihov. A jest.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa u vecini slucajeva je problem u tome sto ljudi ne dozivljavaju ama bas nista kao svoje dvoriste, od trgova do cijele drzave.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ana.m, ne radi se o estetskoj komponenti, nego o ovome

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam, meni je strašan način kako je sve to obavljeno, podilaženje moćnim pojedincima, zaobilaženje zakona, laži, prevare...
    ...i ovome:

* * *

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nije dobra poanta jer ljudi neki tamo trg ne doživljavaju kao svoje dvorište . Trg nije njihov. A jest.
    Ovo je, na žalost, istina.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ali ja ga tako osjećam, tj nekad jesam. i još pred par godina mi je bilo moguće otići s djecom na cvjetni, kupiti im sladoled i platiti preskupu vožnju karuselom, i moglo se još hodati bez da zapinješ na terase. i moglo se sjediti na kamenoj klupi uz bočnu stranu pravoslavne crkve. a ovo što je danas, sa onim redovima, mi slama srce :patetična:

treba li napomenuti još jednom da nitko ne kritizira kupce niti su prosvjedi bili upereni protiv njih? da ne osjećam to što osjećam, možda bih za koji mjesec, kad prođu najgore gužve, i ja otišla u hm. zašto ne, kad je već tamo. stvar je samo u tome da nije morao biti unutar onakvog projekta.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Redovi će se smanjiti...
    Na kamenu klupu ispred crkve se i dalje može sjesti...
    Krivicu za prenatrpanost trga kafićima, tj. stolovima ne možemo svaliti na sam trg. centar, uostalom i prije su bili tamo...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MENI JE GORE OD DEVASTACIJE "CVIJETNOG" TO ŠTO VIŠE NEMA KNJIŽARE "MLADOST" U ILICI, NEGO TAMO UREĐUJU "ZARU".
    Ebiga, mene je to više pogodilo, a protiv toga nitko ne protestira.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    MENI JE GORE OD DEVASTACIJE "CVIJETNOG" TO ŠTO VIŠE NEMA KNJIŽARE "MLADOST" U ILICI, NEGO TAMO UREĐUJU "ZARU".
    Ma kako ne.Evo ja vrištim u sebi od muke što su uništene gotovo sve knjižare u centru.Tri su nestale sa Cvjetnog,pa dvije sa Trga i tamo je sad pekara,pa ta ogromna u Ilici....

Vrištim u sebi od muke kako neki ljudi krivo tumače ovo naše pisanje protiv projekta Cvjetni.

...s druge strane sam sretna jer vidim da nas ipak ima još koji nismo sasvim pokleknuli pred potrošačkim društvom.

Nisam bila ni u Kasakadama,ni u Cvjetnom,al na žalost Kvatrić nisam mogla izbjeći.Izgleda ko krematorij.Čak i dimnjak ima.Pa ono ruglo od dinamovog stadiona,jer stari nije valjao.

I strah me je,neopisivo me strah što je sljedeće na redu za "preuređivanje"? Možda HNK? Ne bi me čudilo jer dovoljno je da nekom glavonji zapne onaj veliki trg za oko i evo nove garaže jer to je javni interes,a gore izraste nekakav staklenik sa neophodnim dućanom pred kojim će se Hrvatice u redu za ulazak "kulturno uzdizati".

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Na kamenu klupu ispred crkve se i dalje može sjesti...
    ne može, osim ako želiš nekome gledati u kapučino. a za ostalo, centar je izgrađen zahvaljujući nepoštivanju zakona. ne možeš to opravdati nikako.

i meni je žao knjižare kugli. mada pod zadnje to nije bila nikakva knjižara. da je bila vođena kao npr algoritam ili profil, ne bi se zatvorila.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

A zanimljivo je kako nisu srušili Ferimportovu zgradu kod Kazališta, nego je "preuređuju" - valjda ima posebnu arhitektonsku vrijednost - ne serće se baš često nešto tako ružno i loše uklopljeno pa ju je valjda zato trebalo sačuvati.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    A zanimljivo je kako nisu srušili Ferimportovu zgradu kod Kazališta, nego je "preuređuju" - valjda ima posebnu arhitektonsku vrijednost - ne serće se baš često nešto tako ružno i loše uklopljeno pa ju je valjda zato trebalo sačuvati.
    Ferimportova zgrada zaštićena je kao kulturno dobro.

Još prije nekih šest-sedam godina Grad ju je poklonio Muzičkoj akademiji.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Znam. Ovo moje je bilo ironično.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    ne može, osim ako želiš nekome gledati u kapučino. a za ostalo, centar je izgrađen zahvaljujući nepoštivanju zakona. ne možeš to opravdati nikako.

i meni je žao knjižare kugli. mada pod zadnje to nije bila nikakva knjižara. da je bila vođena kao npr algoritam ili profil, ne bi se zatvorila.
    Ma nemoj...a kak sam ja onda neki dan tamo sjedila i hranila kćer? I nisam nikome lgedala u kavu...

Mislim, nadam se da mislim na istu kamenu klupu...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme, kad bi bar ovoliko gunđali i protestirali zbog one nakaze od stadiona!! Koliko je temo novaca ulupano, a za što, za koga?
    Ah da, odvuijek stoji tamo i samo ga preuređuju pa nije neki bed...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ajme, kad bi bar ovoliko gunđali i protestirali zbog one nakaze od stadiona!! Koliko je temo novaca ulupano, a za što, za koga?
    Ah da, odvuijek stoji tamo i samo ga preuređuju pa nije neki bed...
    ajde molim te, da protestiraju protiv stadiona, onda bi se našao netko da kaže da ne bi trebali protiv stadiona nego protiv nečega trećeg

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa tako je uvijek zar ne..ali meni se taj stadion čini puuuno veći problem nego Cvjetni!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kad je vec spomenut Kvatric...

Prvi put kad ga je vidio moj muz, stranac, jel, zastao je ispred Konzuma i komentirao - groblje. I ostao zbunjen jer mu je nekako ostalo u sjecanju da Mirogoj i Krematorij nisu bili bas tako blizu zgrade u kojoj sam zivjela.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

odustajem, već sam sve napisala, ne mogu pratiti tijek konverzacije na ovom topicu. bit će da živimo u paralelnim svjetovima

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je žao kuglija- ali kao što Joe kaže, ta knjižara je zadnjih godina izgledala prestrašno.

Investitor (valjda Zara) nije rušio zgradu, odnosno pročelje je ostalo nepromijenjeno (nadam se, još nije gotovo), uređivala se samo unutrašnjos, pa ne kuži zbog čega bi se tamo protestiralo. zbog lošeg poslovanja knjižare ili zbog novog kupca.

Čitam na MiBforumu kako su cure bile u HMu i izašle praznih ruku- fakat mi nije jasno kaj su ti ljudi očekivali od HMa. Pa tamo oblačimo klince. A dućane s jeftinom robom za odrasle u Zagrebu ima više nego dovoljno. Iako nisam ušla u centar, vjerujem ovim komentarima, i sigurna sam da će brzo biti prazan. U Cacadama sam bila jednom (i to kada sam tražila WC)

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cacadama koji dobar lapsus

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kad je vec spomenut Kvatric...

Prvi put kad ga je vidio moj muz, stranac, jel, zastao je ispred Konzuma i komentirao - groblje. I ostao zbunjen jer mu je nekako ostalo u sjecanju da Mirogoj i Krematorij nisu bili bas tako blizu zgrade u kojoj sam zivjela.

daj pet!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cacadama koji dobar lapsus
    he, he.

Bilio smo tamo nekom kafiću i kafić nema WC. kaj je najbolje još sam i ispravljala te Cascade ili kako se već zovu

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ana, nitko tebi ne brani da ti se sviđa novi centar, prestani čitati između redaka. a ako stvarno ti i npr ewa ne želite shvatiti sve ono o čemu smo pisali na prethodnih par strana, odustajem. ko je htio shvatiti, mogao je.
    Joe, daj ne šizi, niti sam se tebi obraćala niti namjeravam, jednostavno sviđa nam se centar, obožavam HM, kupovat ću tamo i ponovno uživati na kavici na Cvijetnom

a ti ako ne shvaćaš ovo što mi govorimo...tvoj problem

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a hebate nisi skopčala, opet. samo kupuj, nitko ti to ne zamjera. i uživaj

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jako dobro sam skopčala, ne brini...nego stvarno mi nije jasno,ali fakat kako se nekim ljudima da opet i iznova trošiti vrijema na ispravljane krivih drina

razglabanje o nekim "bespravnim" gradnjama, kritiziranju svega i svačega..ne kužim

opusti se i odi u shoping...pa ne mora to biti HM

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
    ajde molim te, da protestiraju protiv stadiona, onda bi se našao netko da kaže da ne bi trebali protiv stadiona nego protiv nečega trećeg

eto o tome ja govorim...ljudi nemaju pametnijeg posla..........

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa naravno, pustimo neka sve ide svojim tokom.
    Dajmo da kradu.
    Tko smo mi da se bunimo i protestiramo.

Ljudi, opustite se i idite u šoping.
    U HM po jeftine krpice ili u kontejnere po plastične boce, svejedno.
    Samo se opustite i uživajte

Joe, fakat ne kontaš

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mora da imam neki poremećaj... odoh u shopping. ups, moram platiti račune.

Stranica 7 od 12 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •