Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako je to dosta subjektivna stvar. Zbilja jako puno ljudi ima dobro mišljenje i o dr. L., a ja i MM smo bili jednom kod njega i nikad više. Ili je bio loš trenutak ili nam se "horoskopi ne poklapaju". U svakom slučaju, ako imate živaca, možda bi bilo dobro obići ih više da vidite koji vam najbolje leži.
    X Martinstoss, dokaz je i to što svi hvale tvoju dosadašnju kliniku, a vama nisu legli, i zaista je sve subjektivno, al nije dovoljno tražiti friendly doktora nego treba potražiti i najboljeg embriologa, a to zaista Vili (my favorite) i IVF centar imaju.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    X Martinstoss, dokaz je i to što svi hvale tvoju dosadašnju kliniku, a vama nisu legli, i zaista je sve subjektivno, al nije dovoljno tražiti friendly doktora nego treba potražiti i najboljeg embriologa, a to zaista Vili (my favorite) i IVF centar imaju.
    Čini mi se da smo se mi "iskusnjače" nekako nalijepile na dr. Radončića

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cinjenica je da kada iza sebe imas dug MPO put lakse skuzis koji doktori imaju individualan pristup pacijentu i da svoj posao temeljito odraduju pa prema tome radis i selekciju.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja sam se zaljepila za dr. Radončića u svom kratkom trudničkom stažu...u postupke ne idem kod njega jer imamo još 11 blastica u Mb, ali vođenje trudnoće, definitivno kod njega i nigdje drugdje. Od prvog dana kad sam došla na UZ vidio je da ne štima baš sve najbolje i kad mi je na trećem UZ morao reći da srce bebe više ne kuca vidjela sam na njemu da mu je iskreno žao. I rekao mi je da mu je užasno što mi baš on mora reći takvu vijest. Predložio mi je i prije slijedečeg FET-a da dođem k njemu da me pripremi za Mb, tj. da napravimo neke pretrage i vidimo da li postoji negdje neki problem, da nam se ne bi ponovilo...
    Uglavnom, više ne bi išla ni jednom drugom dr

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam kod dr L i moram pohvaliti i dr Lanu, koja je veliki strucnjak na svom podrucju, a i prema meni je bila divna dok sam bila na punkciji i na transferu.Usla je dok sam bila sama i čavrljala je sa mnom o svakodnevnim stvarima...a dr je fantastican....uzitak mi je vidjeti ga dobro raspolozenoga...zapravo, nikada ga nisam vidjela neraspolozenoga...Sve pohvale!

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •