Magnoli, četitam! Javljaj kako ide.
baby, držimo figeeee!
baby, držimo figeeee!
Magnoli, ocito ste donijeli dobru odluku da odete kod dr.R. Cestitam na uspjehu i ~~~~~ da sve bude ok. Dobro si napisala da je dr.P poznat po svojim biok.trudnocama, skoro sve pacijentice imaju istu pricu.
Miny, ne znam koliko dugo pratis ovaj forum i sta si sve do sada procitala ali sigurno si morala primjetiti da se pacijentice dr.P veoma rijetko javljaju. Ja ne znam koliko postupaka on godisnje radi ali je cinjenica da mu MPO nije primarna djelatnost sto je prilikom izbora Klinike jako bitna stvar.
b.a.b.y., 4js su skroz ok. Sa ovakvim Zakonom je mozda i bolje da ih nemas vise, samo neka budu kvalitetni embriji.
Svatko mora sam odlučiti, ali ja bih s 35 godina ipak birala nekog malo ozbiljnijeg doktora, jer vrijeme prebrzo prođe s kojekakvim biokemijskim trudnoćama.
Hvala ti![]()
Magnoli, ocito ste donijeli dobru odluku da odete kod dr.R. Cestitam na uspjehu i ~~~~~ da sve bude ok. Dobro si napisala da je dr.P poznat po svojim biok.trudnocama, skoro sve pacijentice imaju istu pricu.
Ja sam imala dvije biokemijske i da od svih mogućih doktora sam čula da je stvarno poznat po tome; ali u svom slučaju ne mogu zaključiti dali je tu on stvarno kriv za biokemijske ( zbog količine lijekova koje daje poslije transfera i tako održava trudnoću ) ili je kod mene problem implatacije, jer sam sada na fragminu i ostala sam trudna, i nadam se uspješnoHvala na ~~~~~~
U konačnici vjerujem da je on stvarno dobar doktor, porodničar, ali što se tiče oplodnje ima stvarno boljih doktora od njega.
Cure, mm i ja se spremamo u ZG po drugo mišljenje i, nadamo se, u neki ozbiljniji postupak. Planiramo prvo u Polikliniku IVF, pa vas molim da mi kažete nešto o vašim iskustvima i da mi, eventualno, preporučite još neku. Unaprijed zahvaljujem
martinstoss on mene imaš preporuku za ivf centar - dr. lučinger. Prekrasan doktor, sa puno iskustva, i jako dobrim rezultatima.![]()
oh, pardon, mozak mi preopterećen, pa ne čitam pozorno, vidim da ti pišeš o ivf centru. Svejedno mi, molim te , napiši adresu i reci mi je li to državna ili privatna.
vrijeme je da odem s interneta, mislim na podforumu sam o priv.klinikama, a ja te pitam je li privatna....odoh, laku noć, menga me probudila u 5 ujutro i od tada sam budna i tužna, nije ni čudo da sam otišla malo...
martinstoss, u Zagrebu su 4 privatne klinike, i svako će pohvaliti svoju, osim poliklinike Vili, IVF centra i IVF poliklinike, postoji i Betaplus.
Ajme, jesam ja to zaboravila Polikliniku Škvorc? Nije bilo namjerno.
Ima nas ovdje dosta i koji smo fanovi od dr. Radončića, poliklinika Vili![]()
Nekako je to dosta subjektivna stvar. Zbilja jako puno ljudi ima dobro mišljenje i o dr. L., a ja i MM smo bili jednom kod njega i nikad više. Ili je bio loš trenutak ili nam se "horoskopi ne poklapaju". U svakom slučaju, ako imate živaca, možda bi bilo dobro obići ih više da vidite koji vam najbolje leži.
Cure, puno vam hvala! Odoh u pohod na vaše doktore! Najviše ste mi nahvalile dr. Lučingera koliko vidim, pa ću onda prvo kod njega. Pusa i svima puno sreće!
Jelena, ja sam kod njega od početka, nažalost već treću godinu, nije da sam nešto šarala i birala, a dobro je krenulo od prvog susreta pa nije trebalo ići dalje (tako je vjerojatno kod većine Viljevki).
Betaplus je ginek. podjedinica poliklinike Novaderrm, s dr Dmitrović i dr Bauman.
Posljednje uređivanje od mare41 : 15.04.2011. at 08:25
Ja bih pohvalila lab Poliklinike IVF - jako sam zadovoljna jer sam došla do blastica sa samo 2 js, a u prirodnjaku do 8-staničnih. Samo mi još fali lijepa betaKod dr. Lučingera i ranije na Sv. Duhu na žalost niti jedan odličan embrij, stvarno ne znam zašto, ali takvo je moje iskustvo.
Martinstoss mene zanima kakva su tvoja iskustva u CITU i zašto nisi bila zadovoljna, pa ako ti se da pls napiši nam.
ne znam jesmo li se razumjeli. Zanima me dali Poliklinika IVF http://www.poliklinika-ivf.hr/compon.../lang,hrvatski prof.dr. Velimira Šimunića radi preko HZZO?
Cure vezano za ovo kaj se priča o broju biokemijskih kod dr. P., a kako se to lijekovima nakon transfera može utjecati na broj biokemijskih trudnoća, ne kužim??? Nije valjda da šiba injekcije HCG-a?
Posljednje uređivanje od Charlie : 15.04.2011. at 08:57
Da, čujem puno takvih iskustava da je dobar Šimunićev lab. Thnx, mare, za info o Betaplusu.
Tj. Miny možda bi ti bilo najbolje se naručiti na konzultacije, i onda pitati direktno što i kako, jel imaju listu, koliko se čeka...
Miny, oprosti, odnosilo se na sunceko1, krivo sam oslovila.
miny sto su ti odgovorili da li mozes u postupak preko hzzo-a?
ivanova, ja naprosto obožavam tvoju betu i čestitam ti! Možeš li mi napisat kod kojeg si dr.?
Ja sam kod dr L i moram pohvaliti i dr Lanu, koja je veliki strucnjak na svom podrucju, a i prema meni je bila divna dok sam bila na punkciji i na transferu.Usla je dok sam bila sama i čavrljala je sa mnom o svakodnevnim stvarima...a dr je fantastican....uzitak mi je vidjeti ga dobro raspolozenoga...zapravo, nikada ga nisam vidjela neraspolozenoga...Sve pohvale!
preporučam dr. Lučingera. Već sam ga dosta ovdje hvalla, pa ako imaš kakvih pitanja slobodno pošalji na pp.
azrijelka, hvala ti! Pošaljem ti ono u ponedjeljak. Ovo ću još vidjet za doktore, mislim se između Šimunića i Lučingera...
hvalaaaa,i ja ju obozavam kao i ove dve male mrvice u mom trbuhu! postupak mi je radila dr dmitrovic koja je nakon toga otisla u kliniku beta plus i dr je super!
ostala sam voditi trudnocu u ivf pliklinici kod dr crvenkovica koji je dosao iz petrove,fenomenalan je,ne znam sta drugo reci...
Moje mišljenje je (s kojim se ne moraju drugi složiti) je da u IVF polikliniku ne bi išla da oni meni plate, zbog svega što se događalo kod donošenja zakona o MO, a pozivam Vilijevke da pohvale svoju kliniku (kad se već hvalimo).