Pokazuje rezultate 1 do 50 od 398

Tema: Čistač na paru H20 x5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo moje iskustvo ako će nekome pomoći oko odluke...
    meni osobno se svidio zbog čišćenja podova, to me ubija, i imam cijelu proceduru oko pranja istih...
    mene je oduševio.. prije čišćenja sam usisala, i sa ovim sam bila gotova super brzo... ne ostavlja puno vode, zapravo puno više meni ostane s običnom krpom... pod je super čist, parket i pločice... što se tiče tepiha, imam samo jedan koji se s parom samo osvježi...
    s obzirom na malo dijete i drugo na putu, meni je ovo super-štedi mi super dragocjeno vrijeme a s druge strane sigurna sam da je pod čišći...

drugo još nisam probala, ali čim isprobam javim...
    nedostaci su : spremnik se brzo prazni i dodatne krpe su ipak malo previše(149 kn).. nije baš kao s reklame, što sam i očekivala, ali za pod je preporod...

prvi put sam nešto kupila u top shop-u, i ne mislim ga vraćati...

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Leni prvotno napisa Vidi poruku
    nedostaci su : spremnik se brzo prazni i dodatne krpe su ipak malo previše(149 kn).. nije baš kao s reklame, što sam i očekivala, ali za pod je preporod
    Pošto ima čičke na dnu, ja na pod samo bacim neku čarobnu krpicu i ona se uhvati na nih i tako perem kad mi se ona osnovna trokutasta zaprlja. Nije idealno, ali za prvu pomoć može proći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •