Stranica 9 od 12 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 568

Tema: Da li ćete kupovati u H&M na Cvjetnom?

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nisam bila u Cvjetnom i neću ni ići jer mi ne treba za mene! A za klinca kupujem di je jeftino! Prošle godine sam mu u HM-u u Austriji kupila majice kratkih rukava za 2 EUR-a i super su kvalitetne! Tako da mi je svejedno je li to MTČ ili HM ili što god dok je jeftino i kvalitetno!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    MTČ kao da od zlatnih niti rade :/
    Ali su zaista kvalitetni. Sve druge pidžame koje sam dosad kupovala se rašire u pranju. Super mi je MTČ, ali sve manje za moj džep...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    sve je ljepše od kvatrića. i drek na šibici je ljepši od kvatrića.
    Bome je.

Kvatricu stvarno vise nema pomoci. Osim da ga netko sravni sa zemljom.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    Razlika je u tome što su sad sve butige na Stradunu suvenirnice, uz pokoju slastičarnu.
    Ali nema nikakvih drastičnih i nepopravljivih izmjena. Ni slično Cvjetnom ili Kvatriću.
    Tako da i nije baš neki primjer niti je ustvari to uopće usporedivo.
    I nije baš da ti se život zgadi
    Govorila sam o atmosferi. Meni je Stradun vašar taštine postao, a od malih nogu sam živjela u starom gradu i to baš na Stradunu. A da ne izostavim i silne odvratne restorane i Air Condition-e, aluminijske prozore itd. koji su iznikli, i kad uđeš u grad SMRDI! Meni se život gadi kad dođem u grad jer ga se sječam iz boljih dana kad je zaista bio dragulj prepun genijalne energije. Sad je samo jedna velika suvenirnica/restoran.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ah, staaaari Dubrovnik! Ja ga pamtim zadnje od 1989! Kako je bilo ljepo i "domaće". Ali ono, po starinski domaće!
    Baš me zanima kakv bi dojam ostavilo na mene sada da dođem!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

MTČ kao da od zlatnih niti rade :/
    ne rade od zlatnih niti, nego se proizvodi u hrvatskoj gdje je cijena rada, čak i minimalca tekstilne industrije, daleko veća nego u kini/bangladešu/vijetnamu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A znam. Al to mi ga ne čini ništa pristupačnijim.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A znam. Al to mi ga ne čini ništa pristupačnijim.
    ni meni, ali često imaju dobra sniženja, i vjerujem naivno u onu - kupujmo hrvatsko

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Je, vjerujem i ja, al vjera nije prehrambeni artikl

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne bogohuli

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

potpisujem!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni je bome HM draži i kvalitetniji od MTČ-a.
    Voljela bi i ja da je hrvatsko kvalitetnije, pristupačnije, ljepše, bolje... pa da svi kupujemo hrvatsko i ruže nam cvatu bla bla, ali kad i nije baš tako.

Meni su i pidžame iz Lidla bolje od MTČ-ovih, a da ne spominjem M&S (koji je, ne kod nas, ali u UK jako povoljan).
    Bodići su mi i na sniženju preskupi.

Ali, evo, da ne ispadnem totalni nedomoljub moram pohvaliti bodiće od Planeta, hrvatski proizvod, fenomenalni su, bolji od HM-a

Roza, Stradun je bio i ostao mjesto za šetnju i pokazivanje. Tako je bilo i do 90-tih, tako je i sad.
    Ne znam kakvu ti atmosferu pamtiš iz najranije mladosti, ali možda smo svi tada neke stvari drugačije doživljavali (naravno da s 10 ne poromatraš svijet istim očima kao s 30). A odrasle smo u istom naselju, pa se i ja valjda sjećam Straduna iz tog vremena, ostao je manje više isti
    To što (rijetki preostali) stanovnici Grada ugrade u svoje stanove klimu mi je sasvim razumljivo, pa ljudi tu žive, neće valjda imati životne uvjete kao u 17. stoljeću. I moram priznati da ja nisam nijednu kutiju od klime vidjela baš na Stradunu, ipak se malo pazi na to.
    Ako ćemo već o Dubrovniku, mislim da su Pile puno bolji primjer lošeg uređenja i neuspjele modernizacije (ili koja je već uloga onog spomenika na struju ).

Ali, nije o tome riječ na ovoj temi, nego o načinu kako se preuređuje Zagreb.
    Gdje ne znam što bi smatrala većim problemom, krađe, muljanja i prevare ili gaženje i nepoštivanje kulturnog i povijesnog naslijeđa grada. Možda čak ovo drugo, pare su manje važne u usporedbi s ruglima koja niču na mjestima gdje su nekad bili lijepi gradski trgovi koji su se mogli i puno skladnije obnoviti i urediti.

Cubana i magriz

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Franciska75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ide tko u HM u Arenu gdje ima za klince? Navodno danas otvara?! Kakvi su dojmovi i cijene za malce?
    Evo ja sam bila i u jednom i u drugom. Ovaj u Areni je zakon. Preslatka robica za klince po doista povoljnim cjenama, nisam mogla odoljeti i bacila sam se u kupovinu makar sam samo htjela pogledati. Gužva je bila već u rano jutro, ali za nas koje volimo H&M isplati se i cijene su iste kao u austriji. Zakon!

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Samo sam se htjela osvrnuti na izgled novog Cvjetnog nam trga. Bila sam prošli vikend u šetnji, i ma koliko mi je H&M dobar dućan takvo zdanje se uopće ne uklapa u izgled tog trga. Baš djeluje nakaradno, okolo stare zgrade, onda zgurana staklena zgrada s ogromnim neonskim natpisom Cvjetni i veelikim crvenim slovima H&M.

Bezveze!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

imam osjećaj da ružno u centrima nije samo kod nas nego svugdjE: modernizacija

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure moje,

pa vani je isto tako i to je baš lijep spoj staroga i modernoga. Staklo je prozračan materijal, i baš se super uklopilo u staru jezgru.

ne kužim,možda je stvar ukusa, al brate oni štakornjaci koj isu tamo bili prije pa zar je to bilo lijepo?! ili stari Kvatrić, majko moja?!

mi ćemo kupovati u Cvjetnom jer radim u centru, inače preferiram veće centre, pa sve obavim odjednom.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj priscila prvotno napisa Vidi poruku
    Samo sam se htjela osvrnuti na izgled novog Cvjetnog nam trga. Bila sam prošli vikend u šetnji, i ma koliko mi je H&M dobar dućan takvo zdanje se uopće ne uklapa u izgled tog trga. Baš djeluje nakaradno, okolo stare zgrade, onda zgurana staklena zgrada s ogromnim neonskim natpisom Cvjetni i veelikim crvenim slovima H&M.

Bezveze!
    Slažem se u potpunosti. I ja sam ovaj tjedan prvi put bila na Cvjetnom od kako je počelo preuređenje.
    Možda ja imam iskrivljen ukus za estetiku i pogrešnu percepciju modernizacije, ali meni je ona zgrada ko šaka u oko. Tako sam voljela prošetat tim trgom, popiti kavu tamo, sjediti na klupi i gledat cvijeće po štandovima. Sad mi je to sve nekako izgubilo čar

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja, na svoju vlastitu zalost, ne vidim nista prekrasno na kvatricu a kamoli prozracno uklopljeno u cvjetni. Al vidim iscupanu dusu jednom gradu. I to cak i kad nabijem pinky naocale

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nešto što oduzima dušu i duh bilo kome ili bilo čemu
    ne može biti ni lijepo ni poželjno
    bar u mom svijetu
    amen

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je upravo preuređenje Kvatrića i novi izgled Cvjetnog dao dušu i novi čar tim mjestima, umjesto zapuštenih neodržavanih prostora, svakojakih "mirisa".
    Očito je stvar ukusa ili možda i to što je MM arhitekt pa se dosta kužim u arh. struku, pogotovo u "modernija" zdanja.
    Starina koja se ne održava mi je hmmm....ne lijepa mom oku.

By the way, bili danas u H&M u Arena centru, mrak, nema što nemaju, bio je red ispred 20-30 ljudi, al mene kao trudnicu pustili preko reda. Za bebu kupila svašta a dobila je i L. ioako već ima i previše.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Očito je stvar ukusa ili možda i to što je MM arhitekt pa se dosta kužim u arh. struku, pogotovo u "modernija" zdanja.
    Starina koja se ne održava mi je hmmm....ne lijepa mom oku.
    Hoćeš reći da nam možda treba poznavanje arhitekture da bi mogli shvatiti što nam je lijepo?
    Znači li to da npr. netko tko se ne bavi botanikom, ili mu bračni drug nije botaničar, ustvari ne zna zaključiti koji mu je cvijet lijep, a koji ne?

Što je opet nebitno, jer i da je riječ o najljepšoj građevini svijeta, i dalje ostaje prevara i muljaža lokalnih šerifa. A mislim da je o tome bila riječ.

A starina koja se održava?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma i mi kupujemo gdje je jeftinije, zapravo, svekiji kupuju kad što treba i onda me baš briga gdje će. Ja ih uputim gdje je jeftinije, a oni biraju...
    STvari iz LIdla mi se čine jako kvalitetne, ali nikada nisam kupila jer sam čula da se odmah razgrabi pa bih uvijek propustila akciju.
    Skužila sam da kod nas u Portanovoj ima Zara pa ako bude nekih super sniženja, možda nekad MM i ja pregazimo riječ pa odemo u taj šoping centar (inače smo mrzitelji svega većeg od Kauflanda).

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=Lili75;1870220]Meni je upravo preuređenje Kvatrića i novi izgled Cvjetnog dao dušu i novi čar tim mjestima, umjesto zapuštenih neodržavanih prostora, svakojakih "mirisa".
    Očito je stvar ukusa ili možda i to što je MM arhitekt pa se dosta kužim u arh. struku, pogotovo u "modernija" zdanja./QUOTE]

Ja sam povjesničar umjetnosti pa bi se moglo reći da se sitno kužim u arhitekturu pa mi je Kvatrić katastrofa.
    Arhitektura nije tu sama radi sebe, a taj projekt je očito FAIL jer je ljudima odbojan i zjapi prazan.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dopusti da zakolutam na ovo.
    i da se šokiram.

jedan je Filipović koji je znao onako maestralno uklopiti hotel Dubrovnik u staru jezgru.
    ne rodi se više takav.
    ili barem ne napravi nešto takvo.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kvatrić! ajme majko! tako efikasno ubiti jedan trg, nevjerojatno.

napravi ga paklenski ružnim, liši sadržaja, ogradi tramvajskom prugom i kolnikom da se ni sa jedne strane ne može prići, i za dobru mjeru ubaci još par pothodnika da ubiješ volju nesretnicima kojima padne na pamet prijeći na drugu stranu.

možeš birati između opcija da te pregazi auto na južnoj strani, tramvaj na zapadnoj (jer se ne zna gdje počinje kolnik - umalo mi dijete pobjeglo na prugu nekoliko puta), oboje na sjevernoj ili da ostaneš živ i izgubiš se u labirintu pothodnika.

a o cvjetnom je već sve napisano, stari cvjetni uništili su još davno ali je bar postojao plato po kojem su dječica mogla trčkarati bez straha. sad mi je muka i prijeći preko trga.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nisam arhitekt ni povjesničar umjetnosti, ali prosto oko mi kaže da je hotel Dubrovnik baš dobro "upasan" za razliku od ostalog staklovinja u blizini, šteta je samo što mu ne peru fasadu češće.
    Ali zato Kvatrić ....

Još mi jedna stvar baš nikako nije jasna: one šesterostrane prizme kojima su unificirali i popločali cijeli centar...ima li neki poseban razlog da se baš one koriste, ZG je dobio količinski popust ili što? Nema dijela grada gdje se nisu rascvjetale i denivelirale površinu (zbog njih svake 2 godine raskopaju Trg). Jučer sam skoro slomila gležanj u Varšavskoj .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam za to da se Kvatrić svakako trebao srediti jer ono prije je bilo više nego očajno. Ali ovo sada izgleda u drugom pogledu očajno, grobasto. Onaj pothodnik...ja se njega bojim...
    Ma zapravo bi najbolje kada bi se sve oronule zgrade koje bi trebalo renovirati ili nešto, trebalo kao Kulmerove dvore, napraviti ih u originalu. Mislim da je to svakako izvedivo...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ali su zaista kvalitetni. Sve druge pidžame koje sam dosad kupovala se rašire u pranju. Super mi je MTČ, ali sve manje za moj džep...
    Sležm se. MTČ JE zaista najkvalitetniji. Imam robicu, njihova odijelca i bodiće koji su prošli treći krug djece i još izgledaju kao novi.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ni meni, ali često imaju dobra sniženja, i vjerujem naivno u onu - kupujmo hrvatsko
    Magriz, smijem li te svečano zadužiti da i nama ostalima javiš kad MTČ bude imao sniženja ?

Oprostite cure, znam da sam totalno off , ali bilo je jače od mene !

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma super, tebi je cvjetni lijep jer ti je tm objasnio da je lijep

meni je totalno klaustrofobican i morbidan. bilo koji pothodnik u NZ izgleda prozracnije i glamuroznije od ove perverzije

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma nema to veze ni s ljepotom,ni sa strukom.Zgrada je ispala takva zbog brzine gradnje.Sve zgrade takvog tipa se u današnje vrijeme tako rade.Betonski kostur i onda "kelje" na to staklo umjesto fasade.Da je to bila klasična gradnja sve skupa bi puno duže trajalo i koštalo više,a to onda ne odgovara investitoru.

I da,Cvjetni je ružan,ružan do bola.Na pola je uništen sa prvim "preuređenjem" a sada je uništen do kraja.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Još mi jedna stvar baš nikako nije jasna: one šesterostrane prizme kojima su unificirali i popločali cijeli centar...ima li neki poseban razlog da se baš one koriste, ZG je dobio količinski popust ili što? Nema dijela grada gdje se nisu rascvjetale i denivelirale površinu (zbog njih svake 2 godine raskopaju Trg). Jučer sam skoro slomila gležanj u Varšavskoj .
    Bit će da ih neki rođo proizvodi, isto kao i stupiće i "klamerice" kojima je opasano doslovno sve.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni zgrada uopće nije ružna, i ne djeluje mi kao šaka u oko, dapače, premda mi se generalno ne sviđaju moderne 'interpolacije' u stare dijelove grada, niti one koje su inače vrlo cijenjene (Hotel Dubrovnik je stvarno iznimka, on mi je OK, valjda zato što se uopće i ne primjećuje). Ali sami taj shopping centar mi je stvarno razočaranje, izgleda jadno i ofucano već sada, kao Importanne Pothodnik, nema nikakvog sjaja niti glamoura - osim tog H&M-a svi drugi dućani su već sto puta viđeni i predviđam da će se zatvarati velikom brzinom.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i meni izgleda jadno iznutra
    izvana je kao šaka u oko

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    meni je totalno klaustrofobican i morbidan. bilo koji pothodnik u NZ izgleda prozracnije i glamuroznije od ove perverzije
    ovo je stvarno najbolje što sam dosad čula
    odoh danas popodne malo vidjeti što ima u glamuroznim novozagrebačkim pothodnicima...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kužim u arh. struku, to što je MM arhitekt pa se dosta pogotovo u "modernija" zdanja.
    Starina koja se ne održava mi je hmmm....ne lijepa mom oku

ajme Lili zamisli, i moj muž je pravnik
    i ja mislim da ti nisi u pravu
    jer dosta se kužim u pravnu struku
    i odmah znam kad netko ima krivo
    Posljednje uređivanje od flopica : 19.04.2011. at 21:49

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam bila danas u H&M-u na Cvjetnom. Nisam oduševljena izgledom zgrade, podsjeća me na hotel Dubrovnik, nekako premoderno zdanje za taj prostor. A u dućan sam ušla i izašla - hvala Bogu konačno sam se uvjerila da nisam tip za kupovanje u velikim trgovinama, gdje ljudi prolaze jedni pored drugih ko pored turskog groblja, i sve što vide i primjećuju su krpice koje bi ih trebale učiniti ljepšima i poželjnijima..

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    gdje ljudi prolaze jedni pored drugih ko pored turskog groblja, i sve što vide i primjećuju su krpice koje bi ih trebale učiniti ljepšima i poželjnijima..
    ne razumijem.

ja stvarno nisam tip od kupovine; možda dva puta godišnje uđem u neki dućan s odjećom. možda.
    ali, kad uđem, ne uđem da bih razgovarala s prodavačicama ili ostalim kupcima: uđem, odaberem što mi treba, platim i izađem.
    što bih trebala vidjeti i primjećivati u dućanu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas planiram u grad pa se nadam da ću stići pogledati i novi izgled Cvjetnog
    Inače za usporedbu evo link na dobro uklopljen šoping centar u staroj jezgri grada
    http://www.city-arkaden.at/fotogaler...ash=bbdc672ca4

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uh, meni je ovo grdo do jaja

podsjeca me na ulaz anic holdinga na trgu

zeludac mi je viskoko

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedne godine su ga iskoristili i kao prostor za tehnički muzej. Moglo se igrati s konveksnim/konkavnim ogledalima, njihalima ... ma niz tehničkih instalacija za djecu i odrasle.

jel malo bolje

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ne razumijem.

ja stvarno nisam tip od kupovine; možda dva puta godišnje uđem u neki dućan s odjećom. možda.
    ali, kad uđem, ne uđem da bih razgovarala s prodavačicama ili ostalim kupcima: uđem, odaberem što mi treba, platim i izađem.
    Ništa, osim stvari ako si tako usmjerena. Ja sam jako usmjerena na ljude i događanja, na komunikaciju, tako da više volim doći u neku malu trgovinu u kojoj nema gužve pa popričati s prodavačicom, i s drugim kupcima (ako ih ima). Tako sam se baš isto jučer ugodno osjećala u jednom malom butiku u vlaškoj, gdje osim mene i , nije bilo kupaca. Popričala s prodavačicom o modelima, materijalima, cijenama, pogledala robu i otišla. Nisam ništa kupila na kraju al nema veze. I naravno: nisam ušla u trgovinu da bi se družila, nego eventualno nešto kupila, ali ljudski kontakt utkan u sve to me čini zadovoljnom mušterijom.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja recimo ne volim pričati s prodavačicama, živcira me kad imam osjećaj da me motre,
    nutkaju, onda osjećam obvezu da bih nešto morala i kupiti, a nekad mi se samo gleda.
    Ja recimo obožavam šoping, pogotovo obožavam kupovati stvarčice koje će me činiti ljepšom i poželjnijom,
    a ako se zaželim ljudskog kontakta odem na cugu s prijateljima.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    kužim u arh. struku, to što je MM arhitekt pa se dosta pogotovo u "modernija" zdanja.
    Starina koja se ne održava mi je hmmm....ne lijepa mom oku

ajme Lili zamisli, i moj muž je pravnik
    i ja mislim da ti nisi u pravu
    jer dosta se kužim u pravnu struku
    i odmah znam kad netko ima krivo
    lajkam post

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a ja uopće ne lajkam ovo sprdanje sa lili, žene zbilja nekad ispadaju lešinarke

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku
    Magriz, smijem li te svečano zadužiti da i nama ostalima javiš kad MTČ bude imao sniženja ?

Oprostite cure, znam da sam totalno off , ali bilo je jače od mene !
    Imaju sniženja, samo, ja na njih naletim kao koka koja nabada po zemlji pa slučajno nešto i nađe. Zaista jako rijetko idem u kupovinu pa ako naiđem na sniženje, super!
    Maši sam kupovala ondje kapice po desetak kuna, pamučne, kvalitetne.
    Znam da je kasno zimus bilo štramplica na sniženju, oko 18 do 20 kuna.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ne razumijem.

Ja sam, recimo, izuzetno... tip od kupovine. Silom prilika. Em je sve ovdje jeftino, em nemam pametnijeg posla. Selo moje malo itakoto.

Ali bas jako jako jako ne volim razgovarati s prodavacicama, a jos manje s ostalim kupcima. Udjem zbog sebe (cesto iz ciste dosade) i zelim da me se pusti na miru. Ako mi sto treba, pitat cu (ocekujem, naravno, da postoji netko tko ce mi pomoci i/ili pruziti uslugu). Ako ne pitam, nista mi, ocito, ne treba. A s kupcima... s kupcima stvarno nemam sto razgovarati. Jednom sam, priznajem, pitala jednu tetu koja je uzimala nesto s police za macke sto trebam kupiti macki za jelo. Samo zato sto mi se jako zurilo, a doma sam imala gladnu macku koja je par sati prije utrcala kroz prozor.

Svejedno mi je kupujem li u velikom ducanu ili u malom butiku. Bitno mi je sto se prodaje, za koliko, a onda i sva ta neka filozofija koja dolazi uz pojedine artikle. (Tipa, trudim se ne kupovati testirano na zivotinjama koliko god je to moguce.)

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nitko nije lešinar nego pokušavam lili
    dočarati kako njeni argumenti stvarno nisu zazvučali
    utemeljeno niti najmanje

vezano za kupovinu ja idem par puta godišnje
    ne pričam previše ali volim znati
    da nitko neće rigati vatru na mene ako se usudim nešto pitati
    i baš volim ljubazne prodavačice
    al ne preljubazne u smislu tranja i nagovaranja

nego onako, nenametljivo suradljive i uslužne
    Posljednje uređivanje od flopica : 21.04.2011. at 21:46

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Čini mi se da se neke od vas osjećaju pozvane da kontriraju ostalima koje nedajbože drugačije razmišljaju. To mi je jadno.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da se neke od vas osjećaju pozvane da kontriraju ostalima koje nedajbože drugačije razmišljaju. To mi je jadno.
    Sto to, zapravo, znaci... na forumu? Ako netko postavi pitanje, tko odgovara? Tko prvi dodje, a onda samo istomisljenici?

Stranica 9 od 12 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •