Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: ekstremna oligoastenoteratozoospermija :-((

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala ti na na lijepim željama....
    MM nitko od doktora nije slao na vađenje hormona, a bili smo prvo u VG, a potom na SD....i dobro si skužila - MM nije bio na punkciji, jedino ga je dr. B sa SD poslao da obavi bakteriološku pretragu ejakulata (mislim da se tako zove) i sve je bilo okej. Čak nam je dr.B rekao da je s takvim s-gramom moguće doći do prirodne trudnoće, ali da je bolje zbog mojih godina da ne čekamo čudo već da što prije krenemo s postupkom MPO.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj FionaM prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na na lijepim željama....
    MM nitko od doktora nije slao na vađenje hormona, a bili smo prvo u VG, a potom na SD....i dobro si skužila - MM nije bio na punkciji, jedino ga je dr. B sa SD poslao da obavi bakteriološku pretragu ejakulata (mislim da se tako zove) i sve je bilo okej. Čak nam je dr.B rekao da je s takvim s-gramom moguće doći do prirodne trudnoće, ali da je bolje zbog mojih godina da ne čekamo čudo već da što prije krenemo s postupkom MPO.

fiona, oligoasthenozoospermija koju tvoj muž ima (ako sam dobro tumačila potpis) i dijagnoza u naslovu su skoro nebo i zemlja razlike...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •