Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Izluđuje me čišćenje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    mene ne muči konzumerizam, mi stvarno ništa ne kupujemo.
    ali, opet je po kući gomila knjiga, papira... sve nešto vezano za moje razne poslove.
    i danas cijeli dan pokušavam raskrčiti radni stol i - ne mogu. sve mi treba.
    paralelno radim puno stvari i svaka od njih zahtijeva svoju dokumentaciju.
    i zato mi je radna soba ko štala i zlo mi je kad uđem u nju.

ako netko zna kako sistematizirati sve to, bila bih zahvalna.
    Nisam znala dok nisam dosla ovamo. S obzirom na cijene i ponudu, uzasno je lako nabaviti tisucu i jedan pretinac/posudu/fascikl/ovo/ono i onda sve grupirati onako kako treba. S poprilicno malo novca i nesto malo truda na pocetku sve se to da posloziti. Vidjela sam tih stvari i kod nas, samo su bile nekako preblesavo preskupe.

(Upravo uredjujem svoju radnu sobu pa sam sva u elementu... )

Odoh sad citati dalje.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam znala dok nisam dosla ovamo. S obzirom na cijene i ponudu, uzasno je lako nabaviti tisucu i jedan pretinac/posudu/fascikl/ovo/ono i onda sve grupirati onako kako treba. S poprilicno malo novca i nesto malo truda na pocetku sve se to da posloziti. Vidjela sam tih stvari i kod nas, samo su bile nekako preblesavo preskupe.

(Upravo uredjujem svoju radnu sobu pa sam sva u elementu... )
    ovo jako vuče na dizajn interijera
    i kod nas se već može nabaviti pretinaca, polica i fascikala za sve i svašta u svim mogućim bojama i veličinama i to čak i po običnim hipermarketima, a dosta dobra ponuda je u metrou (tamo još uvijek nabavljamo za firmu), a ima i dosta baš specijaliziranih firmi koje se time bave i zaista nije problem organizirati radni prostor.
    to je nešto s čim stvarno nikad nisam imala problema unatoč konstatnim hrpetinama.
    a ono što moram naglasiti je da sam se preporodila kad sam nabavila skener - virtualne "ladice" i vanjski hard ili čak najobičniji stick su mi još uvijek najomiljeniji, a hrpe papira su nestale

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    ovo jako vuče na dizajn interijera
    i kod nas se već može nabaviti pretinaca, polica i fascikala za sve i svašta u svim mogućim bojama i veličinama i to čak i po običnim hipermarketima, a dosta dobra ponuda je u metrou (tamo još uvijek nabavljamo za firmu), a ima i dosta baš specijaliziranih firmi koje se time bave i zaista nije problem organizirati radni prostor.
    to je nešto s čim stvarno nikad nisam imala problema unatoč konstatnim hrpetinama.
    a ono što moram naglasiti je da sam se preporodila kad sam nabavila skener - virtualne "ladice" i vanjski hard ili čak najobičniji stick su mi još uvijek najomiljeniji, a hrpe papira su nestale
    Je, je, svekrva mi je umirovljeni dizajner interijera, ali kod nas u kuci nije dizajnirala nista. Iskoristavamo samo veze i poznanstva za razne nabavke...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •