Pokazuje rezultate 1 do 50 od 168

Tema: Vlada usvojila izmjene Zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pitanje:
    Imam 18 mjeseci rada u zadnje dvije godine, ali nemam godinu dana neprekidnog. Plaća je iznad 5000kn. Kolike će mi biti komplikacije, a koliko porodiljni po novom zakonu?
    Hvala!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zvijezda3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje:
    Imam 18 mjeseci rada u zadnje dvije godine, ali nemam godinu dana neprekidnog. Plaća je iznad 5000kn. Kolike će mi biti komplikacije, a koliko porodiljni po novom zakonu?
    Hvala!
    Naknada i za jedno i za drugo će ti se obračunati s osnove isplaćenih plaća (izračunat će se prosječna vrijednst sata rada) u zadnjih 6 mjeseci prije mjeseca otvaranja bolovanja. s tim da će naknada za bolovanje uslijed komplikacija iznosit max 4250 kn, a kod rodiljnog će ti se maknuti limit.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa Vidi poruku
    Naknada i za jedno i za drugo će ti se obračunati s osnove isplaćenih plaća (izračunat će se prosječna vrijednst sata rada) u zadnjih 6 mjeseci prije mjeseca otvaranja bolovanja. s tim da će naknada za bolovanje uslijed komplikacija iznosit max 4250 kn, a kod rodiljnog će ti se maknuti limit.
    Da, ali gleda li se za rodiljni samo zadnja godina neprekidnog staža? Čula sam ako nemaš godinu neprekidnog, tj makar samo jedan dan prekida u zadnjih godinu dana da padaš na 1600kn, bez obzira na placu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •