alana prvotno napisa
....evo i nas prijavljujemo/prijavili bi se na *skidace*,....ali..vec u startu problem!
Prva dva dana bez pelene (nocu suha pelenica),dobro i veselo raspolozenje i prihvacanje mijenjanja gacica..kad odjednom..zadrzavanje...piskenje u gacice...i dozivljaj blizak,..neznam ni sama kako da opisem,..ali meni je izgledalo kao da je dozivjela kraj svijeta, nije se mogla smiriti od placa.
Jos bi htjela reci da smo u drugom mjesecu o.g. imali smo problema sa stavljanjem vrecica za piskenje, gdje ona nije htjela da kako ona kaze *ima naljepnicu* niti da piski,..samo u pelenu. Mislim da je u tom razdoblje dozivjela neku vrstu stresa kojeg se jos uvijek sijeca...
Taj treci dan je cijeli dan zadrzavala i preplakala,...iako sam joj ponudila pelenu,..nije htjela (*necu*), tek slijedeci dan ( cetvrti) ujutro se popiskila i pokakila u pelenu.
Jedino mi je bilo u glavi olaksanje da je ipak obavila nuzdu,a iako nije preporucljivo vratila sam pelenu....
Ona jedostavno od tada niti zeli da vidi niti cuje za tutu. Ne zelim da je prisiljavam,..niti u jedno m trenu nisam,...ali stvano neznam sto bi...i kako dalje...