Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ina, ma sve je kristalno jasno... dobro sam prošla. Zadnja dva dana sam samo molila boga da ne moram (pod stare dane, jel) još i na kiretažu
    Ironijom sudbine, ja sam se prošli put zahvaljivala Svemiru što kiretaža postoji.... a imala noćnu moru da mi plod završava na plućima i da mi se niko ne usuđuje napraviti... abortus (???) toga ploda jer "život je svet, a možda se ipak dogodi čudo, i ono.. treba mislit pozitivno, a da me psiholozi iz psiho-savjetovanja pitaju "a zašto vi vjerujete da vam trudnoća nije OK i život da vam je ugrožen", a ja ostajem užasnuta da su me svi, i doktori, napustili. Malo mi je olakšanja donijela izložba Bodies Revealed, kad sam shvatila da opet ne može tako embrij jednostavno plutat po tijelu, ali opet, bilo je VM-ova i na arterijama, plodova po jetri itd. Malo sam se valjda, tada, bila overdosirala tim stavovima i prizivom savjetsti.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.05.2011. at 14:33

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ironijom sudbine, ja sam se prošli put zahvaljivala Svemiru što kiretaža postoji.... a imala noćnu moru da mi plod završava na plućima i da mi se niko ne usuđuje napraviti... abortus (???) toga ploda jer "život je svet, a možda se ipak dogodi čudo, i ono.. treba mislit pozitivno, a da me psiholozi iz psiho-savjetovanja pitaju "a zašto vi vjerujete da vam trudnoća nije OK i život da vam je ugrožen", a ja ostajem užasnuta da su me svi, i doktori, napustili. Malo mi je olakšanja donijela izložba Bodies Revealed, kad sam shvatila da opet ne može tako embrij jednostavno plutat po tijelu, ali opet, bilo je VM-ova i na arterijama, plodova po jetri itd. Malo sam se valjda, tada, bila overdosirala tim stavovima i prizivom savjetsti.
    ina33, sumnjalo se na VM? sta s betom 1000-2000 nisu bar vidjeli da je u maternici? jel se plod uopce razvio? srce prokucalo? ili bas nista nisu vidjeli pa otud i te sumnje na VM?
    mucili te do 10. tjedna jer se nista nije vidjelo?
    i ja sam bila u situaciji da sam "zahvaljivala Svemiru što kiretaža postoji", al sam ocito imala vise srece, jer cim su mi s 8 tjedana utvrdili blighted ovum (prije toga isto tjednima vadjenje bete i gledanja na uzv svako toliko, sumnje na VM), odmah su me sibnuli na kiretazu (tj. ja trazila odmah - valjda tip ko i ti, samo da zavrsim sto prije s mukom).

AuroraBlu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •