Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: The Emergence of Vaccine Induced Diseases

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Zbog čega ja kao odrasla odgovorna osoba nemam opciju da mogu odlučiti (zajedno s djetetovim doktorom), koja bi cjepiva eventualno bila nužna za njega (obzirom na naše životne uvjete) - a ne da ga moram cijepiti sa svim i svačim samo zato što eto netko rekao da moram? Meni to nikako nije u redu. Kažem, neki nisu spremni preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, i meni je ok da umjesto njih država odlučuje, ali ja jesam spremna, zbog čega me se spriječava u tome? Da u teoriji znam odgovor zašto ja nemam tu opciju, ali ja nisam spremna žrtvovati zdravlje sebe i svog djeteta u svrhu nekog višeg cilja (jer ne vjerujem u uspješnost vakcina na način na koji vjeruje medicina). Samo je šteta što da živim u nekoj drugoj zemlji, apsolutno bi bilo prihvaljivo da sama preuzmem odgovornost, no kod nas toga nema. Valjda smo navikli da se drugi brinu za nas i odlučuju za nas pa nam je to (nažalost) savršeno normalno.
    Nisi mi odgovorio na ovo

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisi mi odgovorio na ovo
    Da li bi vi kao udruga željeli pokrenuti nekakvu peticiju ili prijedlog zakona Vladi ili Misnistarvstvu zdravstva o pravu roditelja u odluci o cijepljenju, ili preuzimanja odgovornosti dotičnih službi u slučaju da takav zakon ne prođe, za sve nus-pojave težeg oblika kod djece?

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Neka su plaćena od industrije, neka nisu.
    u tome i je poanta- kako da mi znamo koja su plaćena od industrije a koja nisu?

iskreno stvarno ne vjerujem da se djeci po rođenju odmah mora lupit cijepivo-dok još pravo nije ni udahnulo zraka (za mene je to rušenje imunitetta a ne obrana)..da je sve tako crno danas ne bi bilo Svijeta a eto ipak su preživjeli i umirali bez cijepiva

a da o Hep B uopće neću- jer mi je to apsurdno davati odmah po porodu ( s obzirom da djeca obićno u rodilištu obole od a i s druge strane i osoblje je cijepljeno.. a i nikad nisam čula da je neko djete u bolnici od 1 dan starosti obolilo od Hep B..pa ne prenosi se on tako lako...ma,ne neću o tome cijepivu a tek o njegovom sastavu.....)

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

(jer ne vjerujem u uspješnost vakcina na način na koji vjeruje medicina).
    Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    (za mene je to rušenje imunitetta a ne obrana)
    Zgodne su vam ove zagrade. Kao da je imunologija pitanje vjere pojedinca i podložna laičkoj interpretaciji.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Da li bi vi kao udruga željeli pokrenuti nekakvu peticiju ili prijedlog zakona Vladi ili Misnistarvstvu zdravstva o pravu roditelja u odluci o cijepljenju, ili preuzimanja odgovornosti dotičnih službi u slučaju da takav zakon ne prođe, za sve nus-pojave težeg oblika kod djece?
    Sumnjam.. ne bavimo se mi baš cjepivima, nemamo kapaciteta za to.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisi mi odgovorio na ovo
    niti ne namjeravam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove