Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 772

Tema: Cime cete ih mazati za sunce ove godine?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja nekako izmedu opeklina i kemije rade biram kemiju
    super nam je bila babylove mineralna ali prosle godine je nisam nasla, tako da ove nisam ni pokusavala. imamo daylong baby 30 i biodermu 50 (isto mineralna zastita). izbjegavamo kriticno vrijeme, nosimo kape i sve to, ali opet se nade situacija da su neizbjezne.
    ono sto mene zivcira je sto mi treba cetka da ju izribam sa koze kasnije. ali tu nema pomoci.

edit: ne spadamo uopce u ovu dobnu skupinu, nego onu prije i poslije, a mazem i sebe, ali bolje da ne pisem koja je to skupina
    Posljednje uređivanje od tua : 05.05.2011. at 09:45

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene zanima što kupiti za lice? Mi ne spadamo još u ovu skupinu (8mj), ali za mjesec dana krećemo na more, početkom lipnja, kad će on imati 9mj iobavezno kupujem nešto sa što manje kemije. Mislim da ću kupiti ovaj Microsun. Ne znam je li to za sve ili posebno kupiti kremicu za lice? Izrazito je bijele, porculanske puti (kao i ja), lako za izgorit.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo receptić za homemade kremu za sunčanje:

Kremu mogu koristiti i bebe, trudnice i dojilje.

SPF cca 10-15

Masna faza

10 g shea maslaca
    10 g ulja čileanske maline (ili čileanskog lješnjaka) (prirodni SPF 20)
    4 g kokosovog baznog ulja (Kemig)

Emulgator

8 g Phytocream 2000

Vodena faza

60 g hidrolata ruže
    4 g glicerola

-možemo se igrati i kombinirati ulja
    -ako stavimo svih 24 g čil. maline imat ćemo kremu s SPF 20

-odvagnuti sve sastojke masne faze u jednu čašu, a sve sastojke vodene faze u drugu čašu

-obje čaše staviti istovremeno u vodenu kupelj na 60 C i miješati dok se ne otopi masna faza, tj Phytocream

-kad se otopi, lagano miješajući ulijevati vodenu fazu u masnu fazu (nikako ne obratno)

-ova krema može i na lice

-shea maslac( SPF 4) i kokos (nema SPF) se može zamijeniti sezamom (svijetlim) (SPF 4) čileanskom malinom ili lješnjakom (SPF 20), običnim lješnjakom (nema SPF) ili makadamijom (nema SPF)

-držati u hladnjaku

-ako ovu kremu nosimo na plažu, trebamo je staviti u neku hladnu torbu ili staviti hladne jastučiće )mueller, DM) ispod i iznad nje

Ja ju još nisam radila ali svakako planiram.
    Posljednje uređivanje od ivancica : 05.05.2011. at 12:06

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hehe, ako ju netko zna napraviti ja ću rado kupiti .

A je li netko probao ovo:
    http://www.prirodnakozmetika.hr/beba...50ml-p-71.html

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo ja ću praviti, pa mogu i tebi. Nije problem.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima što kupiti za lice? Mi ne spadamo još u ovu skupinu (8mj), ali za mjesec dana krećemo na more, početkom lipnja, kad će on imati 9mj iobavezno kupujem nešto sa što manje kemije. Mislim da ću kupiti ovaj Microsun. Ne znam je li to za sve ili posebno kupiti kremicu za lice? Izrazito je bijele, porculanske puti (kao i ja), lako za izgorit.
    I mi smo svijetli (dvogodišnjak), a kako smo stalno vani baš sam tražila nešto za lice. Kupila u apoteci AVENE komplet termalna voda u spreju i zaštitna krema SPF 50.
    Piše da je posebno namjenjena izrazito osjeljivoj koži svijetle puti. (Cijena 125kn-komplet)

juby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

http://www.oshadhi.hr/shop/hr/babasu...ncanje-hr.html
    Ja sam uzela ovu kremu pa ću vidjet još do mora kako i šta. Za sada sam zadovoljna...

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam svojoj curici od 9 miseci kupila chicco dermo solution SPF 50... jel zna ko kakvo je to mlijeko?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Razmisljala sam da ne koristimo nista ili neku masnocu (bazno ulje ili maslac) pomijesan s uljem maline.
    Mi ionako budemo vani do max 10h i nakon 16.30 krenemo ponovo na more.

Do sad smo koristili Laverinu kremu u spreju, 20 ili 25 faktor, ali se mala zali da joj smrdi (tj. da joj svi Laverini proizvodi imaju jednak miris).

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a u vrtiću? moji su u ova dva sunčana dana već preplanuli. šeširić i mazanje pod obavezno.

kupila sam becutan za probu.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jel postoji Lavara krema/sprej za djecu s faktorom 30? Ne mogu naci vec samo 20.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bubab prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo svijetli (dvogodišnjak), a kako smo stalno vani baš sam tražila nešto za lice. Kupila u apoteci AVENE komplet termalna voda u spreju i zaštitna krema SPF 50.
    Piše da je posebno namjenjena izrazito osjeljivoj koži svijetle puti. (Cijena 125kn-komplet)

Gdje si kupila taj komplet?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel postoji Lavara krema/sprej za djecu s faktorom 30? Ne mogu naci vec samo 20.
    Jel 20 premalo?
    (ispravak : LavEra )
    Posljednje uređivanje od S2000 : 13.05.2011. at 22:39

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    a u vrtiću? moji su u ova dva sunčana dana već preplanuli. šeširić i mazanje pod obavezno.
    Uh, nisam razmisljala o vrticu.
    Pitat cu ih jesu li promijenili raspored izlazenja, ako nisu, onda cu nesto smisliti (prvo cu ispucati Laveru do kraja).
    Inace, i kod nas je obavezan sesiric.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

naši ljeti izlaze i vraćaju se rano, sad još ne. moj sin, da ne povjeruješ, već ima lice i vrat za dvije nijanse tamnije od trupa. tako da odmah počinjem mazati ono što viri iz odjeće.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Uzela sam Vichy spf 50+, Mama voli Gabi šeširiće i njihove Solemio majičice sa spf faktorom. Uz izbjegavanje jakog sunca od 10-17 mislim da će biti dovoljno!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lirijana, gdje si kupila Solemio majčice i Mama voli Gabi šeširiće?

Hvala !

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi imano MVG sesiric i super je sto prekriva i vrtat i ramena lagano... Napokon se naviknio da ga ne skida

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku

Hvala !
    ima u dućančiću za djecu na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo isto iz skupine ispod i iznad (u odnosu na ovu)
    do sad sam koristila daylong, al ove god. sam uzela eucerin za djecu, nahvalila ga žena u ljekarni da je super super super. meni se ne sviđa jer je gušći od daylonga al okej. već neko vrijeme ga mažem ujutro prije vrtića (one dijelove koji vire) jer su često vani i smeta mi što dođem po jega u 15h i vidim da su u parku, tad je sunce stvarno najgore.
    dobro ste me podsjetile na šeširić MVG koji štiti vrat, budem potražila premda je naš velik problem što nam treba jako velik broj pa najčešće ne nađemo što nam treba (

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljala sam da ne koristimo nista ili neku masnocu (bazno ulje ili maslac) pomijesan s uljem maline.
    Mi ionako budemo vani do max 10h i nakon 16.30 krenemo ponovo na more.
    I ja o ovome razmišljam ili smanjit kremu. Moji su izrazio tamnoputi i u kritično vrijeme ne budemo vani.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ispravno. Loše strane sunčanja su ionako izmislili isti oni koji prodaju toksične kreme za sunčanje.
    Kad bi lisicu pitali što misli o žičanoj ogradi oko kokošinjca, vjerojatno bi rekla kako je jako loša za piliće jer im od nje perje raste nahero ili neku sličnu nebulozu.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Ispravno. Loše strane sunčanja su ionako izmislili isti oni koji prodaju toksične kreme za sunčanje.
    Kad bi lisicu pitali što misli o žičanoj ogradi oko kokošinjca, vjerojatno bi rekla kako je jako loša za piliće jer im od nje perje raste nahero ili neku sličnu nebulozu.
    Vjerujem da je istina ipak negdje u sredini.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vjerojatno je tako, pod uvjetom da se mažeš s nečim neopterećenim kemijom. Obrati pažnju i probaj usvojiti neke ključne riječi: http://www.natural-health-informatio...xybenzone.html

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretna35, hvala ti na odgovoru !

Budući da baš ne poznajem taj dio grada - jel lako naći taj dućančić?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala !
    Na njihovim stranicama ima popis prodajnih mjesta: http://www.mvg.hr/mama_voli_gabi-2008-06.swf

Mi smo kupili šeširić sasvim slučajno naletili u Importanne centru.

Kremicu sam kupila nivea s faktorom 50, ali sam čula za daylong da ima neku posebnu zaštitu i da je dovoljno namazati jednom dnevno i da je na bazi minerala tako nešto ,ne kužim se baš u to

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sretna35, hvala ti na odgovoru !

Budući da baš ne poznajem taj dio grada - jel lako naći taj dućančić?
    vrlo lako, treba sići na pretposljednjoj bus stanici (linije 115 i 136) i doći na trg između 2 velika nebodera, malkice se samo vratiš, trg je by the way prepun djece, majki i trudnica i neki ga zovu "dječji trg", dućančić se nalazi na kraju lijevog nebodera (kada gledaš prema Sljemenu)

sretno ako kreneš prema Španskom (imaju stvarno velik izbor modela i veličina šeširića te zaštitnu odjeću i prekrivače)

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    i ja tako nekako razmišljam
    ne znam, prošle godine mi je bilo muka kad bi ju namuljala svom tom masnom kremom
    imala sam osjećaj da ta jadna mala koža nije uopće disala

naravno, nisam za izlaganje suncu po najvećoj vrućini, ali omakne nam se da kasno izađemo (do kasno spavamo) pa onda žurimo sa sunca u hlad

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja jucer skidam malu za kupanje - a rukice crvene i tocno se vidi crta dokle su rukavi od majice. A znam da su isli van vec u 9 znaci prije uzine... Opet sam grozna majka, vec mjesec dana kupujem kremu za suncanje i na kraju kasnim... tako da idem kupiti danas nesto, i to je sigurno bolje od mjesec dana razmisljanja bez nekog rezultata

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vecinom sto citam, bilo kakva tkanina preko koze predstavlja zastitu od sunca pa me malo zbunjuju sesirici, majice i kupaci kostimi s SPF zastitom.
    Radi li se o zastiti koja je potrebna ako je dijete/osoba vani u podne ili je to vise marketinski trik nego potreba? Ja sam nekako uvijek racunala da tanka obicna pamucna odjeca dugih rukava i nogavica, i obican sesiric, stite dovoljno. Sad sam

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Koje kreme uopće mogu koristiti skroz male bebe? Moj T je sad 3,5 mjeseca star, a za mjesec dana ćemo na more i ne znam što da nabavim.

I po mogućnosti da krema ne košta baš neku suludu cifru

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa ja bi za tako malu bebu samo hlad i zaštita sa tetra pelenama...ali kad mora na sunce vjerovatno neku
    kremu samo na mineralnoj bazi, mislim da ima u apotekama prema godinama. Ili ove na prirodnoj bazi od Lavere.

Mene zanima da li je Laverina 20 faktor preslaba?
    Imali smo prošle godine i osim što smo muku mučili jer im je nefinog mirisa
    stalno me mučilo da li je ipak preslaba...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo nakraju kupili Lavera SPF 20. veci faktor nemaju...
    Na mineralnoj je bazi.
    Pise za djecu od 6 mj pa nadalje.

I nema veze, nek sunce sija
    Njegova energija nam prija

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja bi za tako malu bebu samo hlad i zaštita sa tetra pelenama...ali kad mora na sunce vjerovatno neku
    kremu samo na mineralnoj bazi, mislim da ima u apotekama prema godinama. Ili ove na prirodnoj bazi od Lavere.
    Pa nećemo baš prašit po suncu, ali ću ga vodit na plažu kasno popodne, pa ne znam s čim bih ga mazala. Uopće se ne sjećam što sam koristila (ako išta) sa starijim sinom, on je na more došao kad je imao tri mjeseca.

Nego, gdje ima te Lavere?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dok je moja bila dva mjeseca znam da sam na moru kupila mustelinu za velike pare i na kraju ju iskoristila par puta
    jer mislim da na svima piše od 6 mjeseci, ali nisam sigurna. I ipak na kraju najviše prekrivali sa tetrama...

A Lavere ima u terraorganica na webu i u ne znam točno u kojim trgovinama zdrave prehrane

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ripcord, ja ne bi tako malu bebu mazala kremom. Isla bi s njom na more do 10h max i nakon 17h ponovo. Ako bi bas zeljela biti na moru u druga vremena, onda bi izabrala mjesto s debelim hladom i bebu ne bi micala iz njega.

Mi Laveru nabavljamo iz Terra organica web shopa, ali znam da je ima i u bio&bio i Garden ducanu.

I moja starija kuka da joj svi Laverini proizvodi smrde jednako pa sam razmisljala da uzmem, ako budem kupovala gotovu kremu za suncanje, ono djecje mlijeko koje ima oznaku Neutral, ali mi se cini da je SPF 20 prevelik za vrijeme kad smo mi na otvorenom. Jos uvijek razmisljam o ulju maline pomijesanom sa shea maslacom. Moram samo odluciti prtlja li mi se s time ili cu posegnuti za brzim rjesenjem i uzeti Laverinu kremu.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vecinom sto citam, bilo kakva tkanina preko koze predstavlja zastitu od sunca pa me malo zbunjuju sesirici, majice i kupaci kostimi s SPF zastitom.
    Radi li se o zastiti koja je potrebna ako je dijete/osoba vani u podne ili je to vise marketinski trik nego potreba? Ja sam nekako uvijek racunala da tanka obicna pamucna odjeca dugih rukava i nogavica, i obican sesiric, stite dovoljno. Sad sam
    Ja sam uredno izgorila kroz laganu bijelu pamučnu majicu.
    Bitna je gustoća tkanine, ako je onako prozračna ona obično ne štiti dovoljno... Ako je gusto tkana onda bi trebala dovoljno štiti jer se sunce ne probija kroz nju. Npr ako maloj obučem tajice ili pamučnu majicu od normalnog tkanja onda je mažem samo po otvorenim dijelovima, ali da joj obučem neku laganu pamučnu haljinicu ispod bi je svakako namazala...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikad nam se nije dogodilo da itko pocrveni ili izgori kroz odjecu, zato i pitam.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nikad nam se nije dogodilo da itko pocrveni ili izgori kroz odjecu, zato i pitam.
    A sve ovisi kako te je majcica priroda u(ne)srecila prirodnim zastitnim faktorima Mene bas i nije usrecila... Da je, vjerojatno bi mi i lagana odjeca bila dovoljna zastita, ovako nije...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja izgorim i ispod odjece

Meni Lavera ne smrdi... Meni bas blago mirise, nema intezivan miris...

I mislim da je 20 dovoljno, jer mislim da nije faktor 50 "jaci" vec da samo dulje produzuje vlastitu zastitu.... Ali su te kremice sa visokim faktorom uglavnom sve kemijske. Zato smo mi uzeli manji fakttor, a ako bude potrebe mazat cemo se cesce.

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    .
    I mislim da je 20 dovoljno, jer mislim da nije faktor 50 "jaci" vec da samo dulje produzuje vlastitu zastitu.... Ali su te kremice sa visokim faktorom uglavnom sve kemijske. Zato smo mi uzeli manji fakttor, a ako bude potrebe mazat cemo se cesce.
    Ovako sam i ja pročitala negdje. Faktor nije oznaka 'snage', već duljine zaštite. Znači, faktor 20 treba češće nanositi, ali jednako štiti kao faktor 50. Lavera ne proizvodi faktor veći od 20 jer im je nemoguće proizvesti s većim faktorom, a da ne upotrijebe kemiju koju ne žele.
    Posljednje uređivanje od Mimah : 25.05.2011. at 14:47

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Laveru imate u Kemigu u bauerovoj, mislim da su oni zastupnici pa bi trebali biti i najjeftiniji
    meni njihova za sunce neopisivo smrdi po ribljem ulju i prošle godine je nismo uspjeli potrošiti koliko nam je bila grozna!
    ova malina u shea maslacu mi se čini primamljiva

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Navodno ovo ulje maline isto smrducka, ne mirise na maline, svakako.

Sto se tice dobivanja boje unatoc odjeci.. ne znam, kcer i ja smo svjetlopute, malac je par nijansi tamnije puti - nitko ne dobije boju ispod odjece. A osobito ne izgorimo. Mozda je do nacina na koji se hranimo (jako puno svjezeg voca i povrca koje mozda doprinese boljoj pripremi koze na sunce, jer unesemo puno beta karotena i likopena, ne znam, mozda lupetam).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nekako izmedu opeklina i kemije rade biram kemiju
    Ako se drzite preporuka i ne izlazete suncu u vrijeme kad je to zabranjeno/nepreporucljivo, nema razloga da dobijete opekotine cak ni ako nista ne koristite.
    Mislim da je velika zabluda da je kemija (dakle, kemijski faktori, kreme pune parabena i sl.) manje stetna od sunca (pri tom ne mislim na sunce u podne). Ali to je nekako moj zakljucak i filozofija prema kojoj postupam u svojoj obitelji.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mislim da je stara lavera imala taj malo jaci miris. ova nova formula koju sad vidim po ducanima je vrlo blagog mirisa. i ne smrdi.

kako vi mijesate to ulje od malina sa shea maslacem? da li je puno masno? mislim za plazu je ok, ali u gradu, skoli?
    da li je neko od vas isprobao tu mjesavinu?
    ovdje je postalo jako vruce, sunce przi, cura je u skoli jako puno u njihovom parku. i mora se zastititi. dala sam joj i siltericu, ali nisam bas sigurna koliko je nosi.
    dosada sam uvijek uzimala za dijete nesto s mineralnim faktorom, ali ona se sad (11 god) buni, da su joj preteski i nerazmazivi. problem je sto joj je lice pocelo pomalo "raditi" (citaj, pristici na nosu), pa te teske kreme joj na licu ne cine nikako dobro, a lice joj je zaista osjetljivo, lako porumeni. sad sam u ocaju kupila onaj daylong, jer je jako lagan, i kazu da je dovoljno jedno mazanje.
    imate kakav savjet?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ako se drzite preporuka i ne izlazete suncu u vrijeme kad je to zabranjeno/nepreporucljivo, nema razloga da dobijete opekotine cak ni ako nista ne koristite.
    Mislim da je velika zabluda da je kemija (dakle, kemijski faktori, kreme pune parabena i sl.) manje stetna od sunca (pri tom ne mislim na sunce u podne). Ali to je nekako moj zakljucak i filozofija prema kojoj postupam u svojoj obitelji.
    Zavidim ako se stvarno mozete pridrzavati preporuka o izlaganju suncu. Moj je ove godine vec dvaput iz vrtica dosao crven. A ima kapu i vani su samo prijepodne.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    Laveru imate u Kemigu u bauerovoj, mislim da su oni zastupnici pa bi trebali biti i najjeftiniji
    meni njihova za sunce neopisivo smrdi po ribljem ulju i prošle godine je nismo uspjeli potrošiti koliko nam je bila grozna!
    ova malina u shea maslacu mi se čini primamljiva
    hmhm..sada zvala i u kemigu je lavera u spreju (faktor 20) 170kn, a bio&bio 157kn...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tua, jucer sam pitala tetu iz vrtica.
    Vani su odmah poslije dorucka i vracaju se u vrtic u 10h. (meni je samo taj dio vazan jer malca skupljam iz vrtica poslije rucka)
    Popodne su vani u 15.30 (ovo jest malo skakljivo, ali eto, valjda ce ih drzati unutra kad zapice ljetne vrucine).
    Svima su obavezna pokrivala za glavu (imaju i viska u vrticu, ako nekome roditelji zaborave donijeti) + namazu svu djecu zastitnom kremom (nisam sitnicarila i pitala kojom, samo sam rekla da mog ne treba mazati jer ga mi namazemo pred polazak u vrtic).

Seni, ne znam ti reci jer je moja koza dosta suha pa bez problema mogu namazati ulje i upit ce se do izlaska van. Meni je problem s licem. Kad zatopli, ne trpim na licu ama bas nista jer se pod kremom, uljem, bilo cime, znojim uzasno. Mozda bi joj za lice bila bolja neka blaga (mozda cak i Laverina) krema za lice s SPF-om, a ne krema za suncanje? Ja ovu mjesavinu jos nisam probala, ali cak i ako bi uzela samo ulje maline, ako se ujutro tusira pa da se samo ovlas obrise i onda namaze ulje, mozda bi joj tako pasalo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne slažem se s ovim. Bila sam u nedjelju vani na dvorištu, sjedila ispod oraha, ne u totalnom hladu nego gdje su malo rjeđe grane, otprilike pol sata, oko 5 popodne i zacrvenila su mi se ramena. Moje cure su isto jako bijele i obavezno koristimo kremu Daylong baby.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa naravno da se ne moras sloziti. Ja pisem kako mi zivimo i sto prakticiramo, na temelju nasih saznanja i iskustava.

Zacrvenila su ti se ramena ili si izgorila i dobila opekotine?
    Moja koza tamni tako da se zarumeni pa tijekom par dana potamni. Tako da radim razliku izmedju toga i situacije u kojoj izgorim (to mi se nije dogodilo otkad sam bila tinejdzerka) i koza mi je osjetljiva na dodir ili, jos gore, pocne se ljustiti.

Stranica 8 od 16 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •