Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: prvi sp.odnos

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    ali stvarno ne postoji niti jedan razlog zašto bi ti trebalo biti neugodno. jel ti neugodno ići doktoru za lakat? sve je to isto postupi zrelo i obavi to.
    .
    meni osobno- lakše otici kod ginekologa i raširiti noge, nego kod zubara. to je njima posao, i ja si zabrijem takav film u glavi, okolo gledam slike po zidu i opustim se skroz.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    meni osobno- lakše otici kod ginekologa i raširiti noge, nego kod zubara. to je njima posao, i ja si zabrijem takav film u glavi, okolo gledam slike po zidu i opustim se skroz.
    Ha ha ha! I meni je draže ići ginekologu nego zubaru

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj redprincess prvotno napisa Vidi poruku
    Ha ha ha! I meni je draže ići ginekologu nego zubaru
    ginekolog ... zubar

zato ti girl5 poslušaj nas i odi ginekologu na informativku...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

btw uz prezervative je dobro koristiti lubrikante

nemoj koristiti razlicita baby ulja, jestiva ulja i ne znam kakve improvizacije nego odi u DM i pogledaj za lubrikante

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku

nemoj koristiti razlicita baby ulja, jestiva ulja i ne znam kakve improvizacije nego odi u DM i pogledaj za lubrikante

ne moraš striktno u DM, imaš ih i u Konzumu kraj blagajne, lijevo ili desno od kondoma!!

SVAKAKO ODI i KUPI..

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    ne moraš striktno u DM, imaš ih i u Konzumu kraj blagajne, lijevo ili desno od kondoma!!

SVAKAKO ODI i KUPI..
    Je, je svakako, pa možda dobiješ i gljivice.

1. ginekolog - obavezno
    2. prezervativ - obavezno i to istu sekundu, nema ono, budemo samo malo, pa na kraju s prezervativom.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku

Sa dobrom predigrom nema potrebe za lubrikantima

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Sa dobrom predigrom nema potrebe za lubrikantima
    x

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ajmeeeeee hvala svima na savjetimaaa...hahahah puno ste se vi raspričali hahahah ma dobro vi ste ipak stariji i iskusniji pa ču vas poslušat ))

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Definitivno potpisujem, nakon ovog mog MPO puta, 500.000 puta radije odem ginekologu nego zubaru...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Koliko se ja sjećam, kad se ide prije odnosa kod ginekologa, ne pregledava se vaginalno.
    Ajde priznajte, ni jedna nije bila
    Ako nema nekih problema nego se želi samo posavjetovati o kontracepciji, može je poslati na hormonalne pretrage, ukoliko želi uzimati hormonalnu kontracepciju.
    Ako će koristiti kondome, ne znam što joj ginekolog može savjetovati, osim da možda još malo pričeka

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se ja sjećam, kad se ide prije odnosa kod ginekologa, ne pregledava se vaginalno.
    Ajde priznajte, ni jedna nije bila
    Ako nema nekih problema nego se želi samo posavjetovati o kontracepciji, može je poslati na hormonalne pretrage, ukoliko želi uzimati hormonalnu kontracepciju.
    Ako će koristiti kondome, ne znam što joj ginekolog može savjetovati, osim da možda još malo pričeka
    Ja sam bila na pregledu prije prvog spolnog odnosa, i ne pregledava te vaginalno, ali ipak moras siriti noge jer te onda pregleda analno (tako da mozda bolje ici nakon odnosa hehe).. ali moram reci da mi to nije bilo nimalo traumaticno iskustvo, nisam se ni sjetila toga do sada..

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila na pregledu prije prvog spolnog odnosa, i ne pregledava te vaginalno, ali ipak moras siriti noge jer te onda pregleda analno (tako da mozda bolje ici nakon odnosa hehe).. ali moram reci da mi to nije bilo nimalo traumaticno iskustvo, nisam se ni sjetila toga do sada..
    Mene nije nikako samo razgovor i uputnica na vađenje krvi. Jest da je bilo davno...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Mene nije nikako samo razgovor i uputnica na vađenje krvi. Jest da je bilo davno...
    isto tako prvi pregled..

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam obavila prvi pregled nakon spolnog odnosa.al ni u ludilu sex bez zaštite tada.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam bila
    Pregled nije bio vaginalni, nego kroz guzu. Nije mi bilo neugodno, možda samo malo, jer imam mamu koja je bila prekrasna i o svemu me naučila i taj ginekolog je bio isto prekrasan.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila
    Pregled nije bio vaginalni, nego kroz guzu.
    nakon ovoga se ne bi seksala do 45.
    ne dirajte mi guzu!
    muka mi je od pomisli na klistir za 2 miseca... ajme.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nakon ovoga se ne bi seksala do 45.
    ne dirajte mi guzu!
    muka mi je od pomisli na klistir za 2 miseca... ajme.

Meni je klistir bio super! Uopce mi nije bilo neugodno ni nelagodno iskustvo, cak stovise smijala sam se ko ludjakinja kad je krenuo rad crijeva pa svi ti zvukovi...

Sto se tice pregleda kod ginica, ja se svog prvog ni ne sjecam pa pretpostavljam da nije bio neugodan, sigurno bi se sjecala loseg iskustva.
    I preporucam otic na pregled tj. stvorit naviku godisnjih pregleda sto prije jer znam dvije zene od 30 godina koje nikad nisu bile. Nikad! A jedna od njih je u braku i nijedna nije sramezljiv tip... Bilo im je neugodno otic vec s 22-23, vec onda su znale da kasne, a sto dalje idu godine to im je teze otic jer ih je sram sto ce im rec ginic. Uzalud ja vec godinama pricam koliko je to bitno...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam bila
    Pregled nije bio vaginalni, nego kroz guzu.
    Uff, moram priznati da mi je sad nekako laknulo što nisam bila na pregledu prije prvog keksa.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam bila
    Pregled nije bio vaginalni, nego kroz guzu. Nije mi bilo neugodno, možda samo malo, jer imam mamu koja je bila prekrasna i o svemu me naučila i taj ginekolog je bio isto prekrasan.
    Sad ot, ali jesi li išla zbog nekog ginekološkog problema ili samo na savjetovanje u vezi kontracepcije?
    Mislim da u ovom drugom slučaju ginekolog nema što gledati ni analno ni vaginalno.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

legenda si , potpisujem to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •