btw uz prezervative je dobro koristiti lubrikante
nemoj koristiti razlicita baby ulja, jestiva ulja i ne znam kakve improvizacije nego odi u DM i pogledaj za lubrikante
ajmeeeeee hvala svima na savjetimaaa...hahahah puno ste se vi raspričali hahahah ma dobro vi ste ipak stariji i iskusniji pa ču vas poslušat))
Koliko se ja sjećam, kad se ide prije odnosa kod ginekologa, ne pregledava se vaginalno.
Ajde priznajte, ni jedna nije bila
Ako nema nekih problema nego se želi samo posavjetovati o kontracepciji, može je poslati na hormonalne pretrage, ukoliko želi uzimati hormonalnu kontracepciju.
Ako će koristiti kondome, ne znam što joj ginekolog može savjetovati, osim da možda još malo pričeka![]()
Ja sam bila na pregledu prije prvog spolnog odnosa, i ne pregledava te vaginalno, ali ipak moras siriti noge
jer te onda pregleda analno
(tako da mozda bolje ici nakon odnosa hehe).. ali moram reci da mi to nije bilo nimalo traumaticno iskustvo, nisam se ni sjetila toga do sada..
ja sam obavila prvi pregled nakon spolnog odnosa.al ni u ludilu sex bez zaštite tada.
Ja sam bila![]()
Pregled nije bio vaginalni, nego kroz guzu. Nije mi bilo neugodno, možda samo malo, jer imam mamu koja je bila prekrasna i o svemu me naučila i taj ginekolog je bio isto prekrasan.
Meni je klistir bio super! Uopce mi nije bilo neugodno ni nelagodno iskustvo, cak stovise smijala sam se ko ludjakinja kad je krenuo rad crijeva pa svi ti zvukovi...
Sto se tice pregleda kod ginica, ja se svog prvog ni ne sjecam pa pretpostavljam da nije bio neugodan, sigurno bi se sjecala loseg iskustva.
I preporucam otic na pregled tj. stvorit naviku godisnjih pregleda sto prije jer znam dvije zene od 30 godina koje nikad nisu bile. Nikad! A jedna od njih je u braku i nijedna nije sramezljiv tip... Bilo im je neugodno otic vec s 22-23, vec onda su znale da kasne, a sto dalje idu godine to im je teze otic jer ih je sram sto ce im rec ginic. Uzalud ja vec godinama pricam koliko je to bitno...