Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Male crne skakajuće bube

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Neću te bedirati, ali iz mog dugogodišnjeg buhoslovnog staža, nakon višetjednog izbivanja iz kuće smo u jednom navratu doživjeli živčani slom. Dočekalo nas je moore buha u jednoj sobi. To se trebalo doživjeti. Ne sjećam se više kako ih je mama potamanila, ali znam da je bilo opako. Tako da, hm, nadam se da se vama ovo neće desiti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Neću te bedirati, ali iz mog dugogodišnjeg buhoslovnog staža, nakon višetjednog izbivanja iz kuće smo u jednom navratu doživjeli živčani slom. Dočekalo nas je moore buha u jednoj sobi. To se trebalo doživjeti. Ne sjećam se više kako ih je mama potamanila, ali znam da je bilo opako. Tako da, hm, nadam se da se vama ovo neće desiti.
    OMG, pa nevjerojatno

ja ću sve luđački našpricat prije nego idemo, sve pozatvarat, pa ćemo vidjet

ja opet noćas nisam mogla baš spavat, stalno su mi u glavi, a o ćohanju da ne pričam, vidim sad da nema novih točki

da mi je netko i u šali rekao da ću se boriti sa buhama fino bi se od srca nasmijala, svašta nam se dešavalo po kući, ali da će me buhe jest

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •